Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric hill Songtekst: to you from me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric hill - to you from me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to you from me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric hill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric hill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to you from me .

Origineel

I feel impure by all these obscurities Life's just passing me by She takes my hand she reassures me That I'm still able to fly Beautiful girl who takes my world She turns it right side up Time will tell but I'm compelled And I'm not giving up tonight I take these streets, they're lonely as midnight When you can't see the moon And though the stars, they're trying to reach you The clouds won't let them through Beautiful girl who takes my world She turns it upside down And when she smiles I see for miles I hope she stays with me tonight And when you lay your head I know you'll sofltly dream And if I wake you dear will you reassure me That it paints a picture of our memories Cause this one's to you from me

 

Vertaling

Ik voel me onrein door al deze onzuiverheden Het leven gaat gewoon aan me voorbij Ze neemt mijn hand en stelt me gerust Dat ik nog steeds in staat ben om te vliegen Mooi meisje dat mijn wereld neemt Ze zet hem op zijn kop De tijd zal het leren maar ik ben gedwongen En ik geef vanavond niet op Ik neem deze straten, ze zijn eenzaam als middernacht When you can't see the moon En hoewel de sterren, ze proberen je te bereiken The clouds won't let them through Beautiful girl who takes my world Ze zet hem op z'n kop And when she smiles I see for miles Ik hoop dat ze vannacht bij me blijft And when you lay your head Ik weet dat je zachtjes zult dromen En als ik je wakker maak, wil je me dan geruststellen? Dat het een beeld schetst van onze herinneringen Want deze is voor jou van mij