Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric hutchinson Songtekst: anyone who knows me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric hutchinson - anyone who knows me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anyone who knows me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric hutchinson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric hutchinson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anyone who knows me .

Origineel

One open book, one witness stand A fresh start from a broken heart And we'll do the best we can Hmm, anyone who knows me Knows you don't know me at all Any love that's good comes easily And anyone who knows you Has got his back against the wall But it's alright to cry Ask anyone who knows me He took your smile, I'm something new Sun shines in between the lines Now you're stepping back in view Hoo And anyone who knows me Knows you don't know me at all Any love that's good comes easily And anyone who knows you Has got his back against the wall But it's alright to cry Ask anyone who knows me I said it's alright to cry Ask anyone who knows me Anyone who knows you Will tell you the hardest part Is just keeping you around But anyone who knows me Will tell you the coldest heart Can eventually melt down And if you're gonna try Said if you're gonna try If you're gonna try Try with me And if you're gonna try Said if you're gonna try Said if you're gonna try Try with me Oh, anyone who knows me Knows you don't know me at all Any love that's good comes easily But keep asking, keep asking, keep asking now And anyone who knows you Has got his back against the wall But it's alright to cry Ask anyone who knows me I said it's alright to cry Ask anyone who knows me I said it's alright to cry Ask anyone who knows me

 

Vertaling

Een open boek, een getuigenis Een nieuwe start vanuit een gebroken hart En we zullen het beste doen wat we kunnen Hmm, iedereen die me kent Weet dat je me helemaal niet kent Elke liefde die goed is, komt gemakkelijk En iedereen die jou kent staat met zijn rug tegen de muur Maar het is goed om te huilen Vraag het iedereen die mij kent Hij nam je glimlach, Ik ben iets nieuws Sun shines in between the lines Now you're stepping back in view Hoo En iedereen die mij kent Weet dat je me helemaal niet kent Elke liefde die goed is, komt gemakkelijk En iedereen die jou kent Staat met zijn rug tegen de muur Maar het is goed om te huilen Vraag het iedereen die mij kent. Ik zei dat het goed is om te huilen Vraag het iedereen die mij kent. Iedereen die jou kent zal je vertellen dat het moeilijkste deel is om je in de buurt te houden Maar iedereen die mij kent zal je vertellen dat het koudste hart uiteindelijk kan smelten En als je het gaat proberen Zei als je het gaat proberen Als je het gaat proberen Probeer het met mij En als je het gaat proberen Zei als je het gaat proberen Zei als je het gaat proberen Probeer het met mij Oh, iedereen die me kent Weet dat je me helemaal niet kent Elke liefde die goed is, komt gemakkelijk Maar blijf vragen, blijf vragen, blijf nu vragen En iedereen die jou kent staat met zijn rug tegen de muur Maar het is goed om te huilen Vraag het iedereen die mij kent. Ik zei dat het goed is om te huilen. Vraag het iedereen die mij kent. Ik zei dat het goed is om te huilen Vraag het aan iedereen die me kent.