Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric lasvi Songtekst: ameno

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric lasvi - ameno ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ameno? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric lasvi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric lasvi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ameno .

Origineel

Dori me interimo Adapare Dori me Ameno Ameno Latire Latiremo Dori me Ameno Omenare imperavi ameno Dimere Dimere matiro Matiremo Ameno Omenare imperavi emulari Ameno Omenare imperavi emulari Ameno Ameno dore Ameno dori me Ameno dori me Ameno dom Dori me reo Ameno dori me Ameno dori me Dori me am Ameno Ameno Ameno Omenare imperavi ameno Dimere dimere matiro Matiremo Ameno Omenare imperavi emulari Ameno Omenare imperavi emulari Ameno Ameno dore Ameno dori me Ameno dori me Ameno dom Dori me reo Ameno dori me Ameno dori me Dori me am Ameno Ameno Ameno dori me Ameno dori me Dori me... Ameno Ameno dore Ameno dori me Ameno dori me Ameno dom Dori me reo Ameno dori me Ameno dori me Ameno Ameno Ameno Ameno dori me Ameno Ameno dori me Ameno dom Dori me reo Ameno Ameno dori me Ameno Ameno dori me

 

Vertaling

Dori me interimo Adapare Dori me Ameno Ameno Latire Latire Dori me Ameno Omenare imperavi ameno Dimere Dimere matiro Matiremo Ameno Omenare imperavi emulari Ameno Omenare imperavi emulari Ameno Ameno dore Ameno dori me Ameno dori me Ameno dom Dori me reo Ameno dori me Ameno dori me Dori me am Ameno Ameno Ameno Omenare imperavi ameno Dimere dimere matiro Matiremo Ameno Omenare imperavi emulari Ameno Omenare imperavi emulari Ameno Ameno dore Ameno dori me Ameno dori me Ameno dom Dori me reo Ameno dori me Ameno dori me Dori me am Ameno Ameno Ameno dori me Ameno dori me Dori me... Ameno Ameno dore Ameno dori me Ameno dori me Ameno dom Dori me reo Ameno dori me Ameno dori me Ameno Ameno Ameno Ameno dori me Ameno Ameno dori me Ameno dom Dori me reo Ameno Ameno dori me Ameno Ameno dori me