Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric lindell Songtekst: see me through

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric lindell - see me through ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see me through? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric lindell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric lindell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see me through .

Origineel

Darlin', wherever I go You know whatever I do And girl, wherever I go Know I'm thinkin' of you That it's true, that I do Your love is gonna see me through Girl, whenever I'm down You know whenever I'm blue Wherever I'm alone Girl, you carry me though Oh, you do and that's true Your love is gonna see me through Your love is gonna see me through Darlin', wherever I go You know whatever I do Wherever I go Know I'm thinkin' of you Oh, you know it's true that I do Your love is gonna see me through Your love is gonna see me through Your love is gonna see me through

 

Vertaling

Darlin ', waar ik ook ga Je weet wat ik doe En meisje, waar ik ook ga Weet dat ik aan je denk Dat het waar is, dat ik dat doe Your love is gonna see me through Girl, whenever I'm down You know whenever I'm blue Wherever I'm alone Meisje, je draagt me er doorheen Oh, dat doe je en dat is waar Your love is gonna see me through Your love is gonna see me through Lieverd, waar ik ook ga Je weet wat ik ook doe Waar ik ook heen ga Weet dat ik aan je denk Oh, je weet dat het waar is dat ik dat doe Your love is gonna see me through Your love is gonna see me through Your love is gonna see me through