Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric strada Songtekst: se ferrou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric strada - se ferrou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se ferrou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric strada! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric strada en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se ferrou .

Origineel

Se ferrou não soube da var quando tinha o meu amor. Quando eu te amava você só me esnobou. Se ferro, agora arrependida é você que corre atrás. Pra fazer pirraça agora não te quero mais. Se ferro. Eu te amei como nunca amei ninguém. Mas você só abusou me esnobou me passou pra traz. Foi você, que disse não te quero mais. Foi você que quis assim, agora corre a trás de mim. Se ferrou não soube da var quando tinha o meu amor. Quando eu te amava você só me esnobou. Se ferro, agora arrependida é você que corre atrás. Pra fazer pirraça agora não te quero mais. Se ferro

 

Vertaling

Je bent genaaid. Je kende de var niet toen je mijn liefde had. Toen ik van je hield, heb je me alleen maar afgesnauwd. Fuck you, nu is het spijtig dat jij er achteraan rent. Om een woedeaanval te maken nu ik je niet meer wil. Krijg de klere. Ik hield van je zoals ik nog nooit van iemand heb gehouden. Maar je hebt me alleen maar misbruikt snobbed me terug gepasseerd. Jij was het, die zei dat ik je niet meer wil. Jij was het die dat wilde, ren nu achter me aan. Je bent genaaid. Je kende de var niet toen je mijn liefde had. Toen ik van je hield, negeerde je me alleen maar Jij bent degene die spijt heeft, nu ben jij degene die achter me aan rent. Om nu pirraça te maken wil ik je niet meer. Het spijt me zo.