Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erick e leo Songtekst: simplesmente amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erick e leo - simplesmente amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van simplesmente amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erick e leo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erick e leo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals simplesmente amor .

Origineel

Todo dia eu presto atenção em você. Passando pelo o mesmo lugar. Esperando você me olhar. Dentro dos teus olhos. Eu vejo alguém especial. Olhar de menino, jeito sensual. Cabelo negros brilho se igual. tô dia parece que não me vê. Se for preciso pago mico pra me perceber. Só pra te ter. O que sera que eu faço. Pra você ser só minha e nunca mais. E nunca mais te perder. Eu não vou deixar você, se arrepender. Se vir comigo é pra valer. O que eu tenho é simplesmente amor. Eu não vou deixar você, se arrepender. Se vir comigo é pra valer. O que eu tenho é simplesmente amor. Se entrega pra mim que eu vou

 

Vertaling

Elke dag let ik op je. Passerend langs dezelfde plaats Wachtend op jou om naar me te kijken In je ogen Ik zie een speciaal iemand jongensachtig uiterlijk, sensuele manier. Zwart haar, glanzend alsof het hetzelfde is. Je lijkt me niet te zien. Als het moet, betaal ik de prijs om me te begrijpen. alleen maar om jou te hebben. Wat zal ik doen. Dat je alleen van mij bent en nooit meer. En je nooit meer verliezen. Ik zal niet toestaan dat je er spijt van krijgt. Als je met me meekomt is het echt. Wat ik heb is gewoon liefde. Ik zal niet toestaan dat je er spijt van krijgt. Als je met me meekomt is het voor echt Wat ik heb is gewoon liefde. Geef jezelf aan mij en ik zal gaan