Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erik goes to germany Songtekst: on painted rooftops

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erik goes to germany - on painted rooftops ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on painted rooftops? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erik goes to germany! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erik goes to germany en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on painted rooftops .

Origineel

On painted rooftops We came to different endings We left so much less Than when life began And as I touch your face My mind will wander But my body will stay here You said that you wanted this So I'll trade in what I have For this turbulent relationship And as I'm sailing overhead I see the things that make this What it could be I'll find what you find and see what you see As the waves roll in and nothing's free So baby, come with me We'll be free You said that you wanted this So I'll trade in what I have For this turbulent relationship And as I'm sailing overhead I see the things that make this What it could be

 

Vertaling

Op beschilderde daken We kwamen tot verschillende eindes We vertrokken zo veel minder Dan toen het leven begon En als ik je gezicht aanraak Mijn gedachten zullen afdwalen Maar mijn lichaam zal hier blijven Je zei dat je dit wilde Dus ruil ik in wat ik heb Voor deze turbulente relatie En als ik over het hoofd zeil zie ik de dingen die dit maken Wat het zou kunnen zijn Ik zal vinden wat jij vindt en zien wat jij ziet Als de golven binnenrollen en niets vrij is Dus schat, kom met me mee We'll be free Je zei dat je dit wilde Dus ik ruil in wat ik heb Voor deze turbulente relatie And as I'm sailing overhead zie ik de dingen die dit maken Wat het zou kunnen zijn