Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erik jonasson Songtekst: like a funeral

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erik jonasson - like a funeral ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like a funeral? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erik jonasson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erik jonasson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like a funeral .

Origineel

I used to remember these afternoons When you sat there, by my side You saw through my heart, through my emptiness And you told me, to listen "What have you done to me?" you said What have you done? I wanna get over you sometimes Won't you get forward I never forget what we had that night And you were holding both my hands And you said, You know, it's just like a funeral To say goodbye again For one last time You were holding my hands And looked into my eyes And we started to kiss For one last time All my light Turned to darkness All my gold Turned to sorrow All I knew Was a lie All I need Is just in front of me I know, it's just like a funeral To say goodbye again For one last time You were holding my hands And looked into my eyes And we started to kiss For one last time All my light Turned to darkness All my gold Turned to sorrow All I knew Was a lie All I need Is just in front of me

 

Vertaling

Ik herinner me deze middagen Toen je daar zat, aan mijn zijde Je doorzag mijn hart, mijn leegte En je zei me, te luisteren "Wat heb je met me gedaan?" zei je Wat heb je gedaan? Soms wil ik over je heen komen Wil je niet verder gaan Ik vergeet nooit wat we die nacht hadden And you were holding both my hands En je zei, Weet je, het is net als een begrafenis Om weer afscheid te nemen Voor een laatste keer Je hield mijn handen vast En keek in mijn ogen En we begonnen te kussen Voor de laatste keer Al mijn licht Veranderde in duisternis Al mijn goud veranderde in verdriet Alles wat ik wist Was een leugen Alles wat ik nodig heb Ligt vlak voor me Ik weet het, het is net als een begrafenis Om weer afscheid te nemen Voor een laatste keer hield je mijn handen vast En keek in mijn ogen En we begonnen te kussen Voor de laatste keer Al mijn licht Veranderde in duisternis Al mijn goud veranderde in verdriet Alles wat ik wist Was een leugen Alles wat ik nodig heb Ligt vlak voor me