Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erika david Songtekst: lemme go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erika david - lemme go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lemme go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erika david! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erika david en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lemme go .

Origineel

ooo-oh, ooo-oh, ooo-oh, ooo-oh ooo-oh, ooo-oh, ooo-oh, ooo-oh call me silly but I dont feel like i need to wait on, you just to say youre interested. Cause you know that I like you boy Cause I cant stop starring And I cant keep holding this feeling in (Pre-chorus) Boy meets girl, thats so cliche now someone please tell me does it really have to be that way Girl meets boy, now i like that way nah, i dont mind cause either way, you gon' be mine so (Chorus) lemme lemme lemme go first (i dont mind) lemme lemme lemme go first (i dont mind) Ill speak up, when it comes to love lemme lemme lemme go first (i dont mind) lemme lemme lemme go first (i dont mind) when it comes to love, Ill speak up youre on my mind all the time sometimes it makes me go crazy, i hope its okay if i made you my baby cause i know that you like me boy when Im around you cant stop smiling time is to short to be waitin' on a boy now a day, yeah (Pre-chorus) Boy meets girl, thats so cliche now someone please tell me does it really have to be that way Girl meets boy, now i like that way nah, i dont mind cause either way, you gon' be mine so (Chorus) lemme lemme lemme go first (i dont mind) lemme lemme lemme go first (i dont mind) Ill speak up, when it comes to love lemme lemme lemme go first (i dont mind) lemme lemme lemme go first (i dont mind) when it comes to love, Ill speak up you dont have to speak first (nooo) lemme go lemme go lemme go first, i dont mind lemme go lemme go lemme go lemme go lemme go lemme go, i dont mind, i dont mind lemme go lemme go lemme go lemme go lemme go lemme go, i dont mind, i dont mind no i dont mind (Chorus) lemme lemme lemme go first (i dont mind) lemme lemme lemme go first (i dont mind) Ill speak up, when it comes to love lemme lemme lemme go first (i dont mind) lemme lemme lemme go first (i dont mind) when it comes to love, Ill speak up (nooo)

 

Vertaling

ooo-oh, ooo-oh, ooo-oh, ooo-oh ooo-oh, ooo-oh, ooo-oh, ooo-oh Noem me gek maar ik heb niet het gevoel dat ik op je moet wachten, alleen om te zeggen dat je geïnteresseerd bent. Want je weet dat ik je leuk vind jongen Cause I cant stop starring And I cant keep holding this feeling in (Pre-chorus) Boy meets girl, thats so cliche now someone please tell me does it really have to be that way Girl meets boy, now I like that way nah, I dont mind cause either way, you gon'be mine so (refrein) lemme lemme lemme go first (I dont mind) lemme lemme lemme go first (ik vind het niet erg) Ill speak up, when it comes to love lemme lemme lemme go first (ik vind het niet erg) lemme lemme lemme go first (I don't mind) als het op liefde aankomt, zal ik mijn mond open doen youre on my mind all the time soms maakt het me gek, ik hoop dat het goed is als ik je mijn baby maak want ik weet dat je van me houdt jongen wanneer ik in de buurt ben, kan je niet stoppen met glimlachen time is to short to be waitingin' on a boy now a day, yeah (Pre-chorus) Boy meets girl, thats so cliche now someone please tell me does it really have to be that way Girl meets boy, now I like that way nah, I dont mind cause either way, you gon'be mine so (refrein) lemme lemme lemme go first (I dont mind) lemme lemme lemme go first (ik vind het niet erg) Ill speak up, when it comes to love lemme lemme lemme go first (ik vind het niet erg) lemme lemme lemme go first (I don't mind) als het op liefde aankomt, zal ik het zeggen you dont have to speak first (nooo) lemme go lemme go lemme go first, i dont mind lemme go lemme go lemme go lemme go lemme go lemme go, I don't mind, I don't mind lemme go lemme go lemme go lemme go lemme go lemme go, I don't mind, I don't mind no i dont mind (refrein) lemme lemme lemme go first (ik vind het niet erg) lemme lemme lemme go first (ik vind het niet erg) Ill speak up, when it comes to love lemme lemme lemme go first (ik vind het niet erg) lemme lemme lemme go first (I don't mind) when it comes to love, Ill speak up (nooo)