Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erlend aye Songtekst: fence me in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erlend aye - fence me in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fence me in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erlend aye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erlend aye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fence me in .

Origineel

It can be hard sometimes to lend a helping hand without at the same time takemand. I'm so full of love But also full of ideas Better find a way to fence me in. There's poetry in every moment of the day. Tell it to my face if you ever hear me say: My world is empty, I'm done; My inspiration has dried up and my spark is gone Why do we always have to choose which one to love Why was the love I already gave never enough Jealousy is killing all the fun bubbling over for wanting to love someone love someone love someone to love someone

 

Vertaling

Het kan soms moeilijk zijn om een ??helpende hand te bieden zonder tegelijkertijd vraag te nemen. Ik ben zo vol liefde Maar ook vol ideeën Beter een manier vinden om me op te sluiten. Er zit poëzie in elk moment van de dag. Vertel het me als je ooit hoor me zeggen: Mijn wereld is leeg, ik ben klaar; Mijn inspiratie is opgedroogd en mijn vonk is weg Waarom moeten we altijd kiezen? welke om van te houden Waarom was de liefde die ik al gaf nooit genoeg Jaloezie vermoordt al het plezier borrelen omdat ze van iemand willen houden iemand lief hebben iemand lief hebben van iemand houden