Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erlend aye Songtekst: rainman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erlend aye - rainman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rainman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erlend aye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erlend aye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rainman .

Origineel

the butter flowers are in bloom. but you're staying in. The beauty that you know from before don't mean a thing now loving you is like waiting for the rain toe. loving you is like waiting for the rain toe. loving you is like waiting for the rain toe. there are others way to love than to love a man. Other ways to fill your life with meaning. maybe there's a city somewhere where you won't feel alien. if new friends are waiting for you go sail with them. loving you is like waiting for the rain toe. loving you is like waiting for the rain toe. loving you is like waiting for the rain toe. loving you is like waiting for the rain toe.

 

Vertaling

de boterbloemen staan ??in bloei. maar je blijft binnen. De schoonheid die je van vroeger kent betekent nu niets meer van je houden is als wachten op de regenteen. van je houden is als wachten op de regenteen. van je houden is als wachten op de regenteen. er zijn andere manieren om lief te hebben dan van een man te houden. Andere manieren om je leven te vullen met betekenis. misschien is er ergens een stad waar je je niet vreemd voelt. als er nieuwe vrienden op je wachten ga met ze zeilen. van je houden is als wachten op de regenteen. van je houden is als wachten op de regenteen. van je houden is als wachten op de regenteen. van je houden is als wachten op de regenteen.