Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ernest tubb Songtekst: i ll always be glad to take you back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ernest tubb - i ll always be glad to take you back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll always be glad to take you back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ernest tubb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ernest tubb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll always be glad to take you back .

Origineel

After you have finished all your runnin' round and you find a card against your stack After you are weary and so sick inside I'll always be glad to take you back After life has taught you dear who really cares after all the rest is through with you Just give me a ring and you will find me there waiting as I've always done for you Though they tell me that you have straight dear That you're traveling on that other track But after all they just don't really know you I'll always be glad to take you back [ guitar ] After it's all over and yourself you'll find even though there's silver in your hair You can bet the world that I won't let you down if you'll only say that you still care I just can't believe that you stopped loving me I feel it deep within this heart of mine I'm praying for the day that you'll come back to me it's up to you I'm willing anytime Though they tell me...

 

Vertaling

Nadat je klaar bent met al je rondrennen en je een kaart tegen je stapel vindt Nadat je moe bent en zo ziek van binnen zal ik altijd blij zijn om je terug te nemen Nadat het leven je heeft geleerd, wie kan het wat schelen als de rest met je klaar is Geef me een belletje en je zult me daar vinden wachtend zoals ik altijd voor je heb gedaan Hoewel ze me vertellen dat je niet meer op reis bent Dat je op dat andere spoor zit Maar uiteindelijk kennen ze je niet echt. Ik zal altijd blij zijn om je terug te nemen. [gitaar] Als het allemaal voorbij is, zul je zien dat ook al is er zilver in je haar Je kunt erop wedden dat ik je niet in de steek laat als je maar zegt dat je nog om me geeft Ik kan niet geloven dat je niet meer van me houdt. Ik voel het diep in mijn hart. Ik bid voor de dag dat je terugkomt naar mij het is aan jou ik ben bereid elk moment Hoewel ze me vertellen...