Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ernest tubb Songtekst: if we put our heads together

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ernest tubb - if we put our heads together ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if we put our heads together? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ernest tubb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ernest tubb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if we put our heads together .

Origineel

When I'm cryin' just cryin' over what we've become That's not but cry though I look there on the demage that we've done We can start here not parted for there's hope for me and you If we put our heads together our hearts will tell us what to do If we put our heads together our hearts will tell us what to do My heart tells me to forget her and I'll forget him too I'll take a step in your direction and toward you I'll take too If we put our heads together our hearts will tell us what to do [ steel ] It's not rain it's just pain runnin' down my face I feel certain that's a hurtin' won't leave any trace We'll erase it just replace it with a love we once knew If we put our heads together our hearts will tell us what to do If we put our heads...

 

Vertaling

Als ik huil, huil ik over wat we zijn geworden. Dat is niet maar huilen al kijk ik daar naar de schade die we hebben aangericht We kunnen hier beginnen, niet uit elkaar gaan, want er is hoop voor jou en mij. Als we onze hoofden bij elkaar steken zal ons hart ons vertellen wat we moeten doen Als we onze hoofden bij elkaar steken, zal ons hart ons vertellen wat we moeten doen Mijn hart zegt me haar te vergeten en ik zal hem ook vergeten Ik zal een stap in jouw richting zetten en ik zal ook een stap in jouw richting zetten Als we onze hoofden bij elkaar steken, zal ons hart ons vertellen wat we moeten doen. [ steel ] Het is geen regen, het is gewoon pijn die over mijn gezicht loopt. Ik ben er zeker van dat deze pijn geen sporen zal achterlaten We zullen het uitwissen en vervangen door een liefde die we ooit kenden Als we onze hoofden bij elkaar steken zal ons hart ons vertellen wat te doen If we put our heads...