Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ernest tubb Songtekst: mr blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ernest tubb - mr blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ernest tubb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ernest tubb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr blues .

Origineel

When I come home at night I find him sitting there Looking at the paper In my favorite chair He's drinking up my coffee Wearing my house shoes He's the fellow they call Mr. Blues Since you went away He's been living here with me Wish that he'd go home Wherever that may be I don't mean to be unkind But he's got nothing I can use So won't you come on back, sweetheart And run off Mr. Blues Now when I go to bed Into my room he creeps Repeating all the gossip He's picked up on the street All through the night he tells me That things they say you do He knows that I still love you And I hate this kind of news But since you went away He's been living here with me Wish that he'd go home Wherever that may be I don't mean to be unkind But he's got nothing I can use So won't you come on back, sweetheart And run off Mr. Blues

 

Vertaling

Als ik 's avonds thuiskom vind ik hem daar zitten Kijkend naar de krant In mijn favoriete stoel Hij drinkt mijn koffie op Hij draagt mijn huisschoenen Hij is de man die ze Mr. Blues noemen Sinds jij weg bent Woont hij hier bij mij Ik wou dat hij naar huis ging. Waar dat ook moge zijn Ik wil niet onaardig zijn Maar hij heeft niets wat ik kan gebruiken Dus kom je niet terug, liefje En loop weg van Mr. Blues Als ik nu naar bed ga Kruipt hij mijn kamer in Herhaalt alle roddels die hij op straat heeft opgepikt De hele nacht door vertelt hij me Dat wat ze zeggen dat je doet Hij weet dat ik nog steeds van je hou En ik haat dit soort nieuws Maar sinds je weg bent woont hij hier bij mij Ik wou dat hij naar huis ging. Waar dat ook moge zijn Ik wil niet onaardig zijn Maar hij heeft niets wat ik kan gebruiken Dus kom je niet terug, liefje En loop weg van Mr. Blues