Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ernest tubb Songtekst: my shoes keep walking back to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ernest tubb - my shoes keep walking back to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my shoes keep walking back to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ernest tubb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ernest tubb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my shoes keep walking back to you .

Origineel

I may say that I don't care hold up head up in the air Even tell my friends I'm glad that you don't call But when the day is through my heartaches start anew And that's when I miss you most of all And my arms keep reaching for you my eyes keep searching for you My lips keep calling for you and my shoes keep walking back to you No matter how much I pretend I wish I had you back again For nothing else means half as much as you My world just seemed to die the day you said goodbye And I can't forget no matter what I do And my arms keep reaching for you... And my shoes keep walking back to you

 

Vertaling

Ik kan zeggen dat het me niet kan schelen, mijn hoofd in de lucht houden. Zelfs mijn vrienden vertellen dat ik blij ben dat je niet belt Maar als de dag voorbij is begint mijn hartzeer opnieuw En dan mis ik je het meest van al En mijn armen blijven naar je reiken mijn ogen blijven naar je zoeken Mijn lippen blijven naar je roepen en mijn schoenen blijven naar je teruglopen Hoe vaak ik ook doe alsof ik je weer terug zou willen want niets anders betekent half zo veel als jij Mijn wereld leek te vergaan op de dag dat je afscheid nam En ik kan het niet vergeten, wat ik ook doe En mijn armen blijven naar je reiken... En mijn schoenen blijven terug naar jou lopen