Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ernest tubb Songtekst: that s all she wrote

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ernest tubb - that s all she wrote ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s all she wrote? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ernest tubb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ernest tubb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s all she wrote .

Origineel

I got a letter from my mama just a line or two She said listen daddy your good girl's leavin' you That's all she wrote didn't write no more She'd left the gloom a hanging round my front door Now I woke up this morning a quarter past three I just couldn't realize this could happen to me That's all she wrote... Now listen pretty mama you know you done me wrong Didn't even give a warning till after you were gone That's all you wrote... [ guitar ] Now someday you'll be sorry your heart will ache with pain You'd give a million dollars to write that note again That's all you wrote... Now listen all you ramblers who think your girl is true Don't ever be too certain or you'll be singing too That's all she wrote...

 

Vertaling

Ik kreeg een brief van mijn moeder, slechts een regel of twee. Ze zei luister papa, je goede meisje gaat je verlaten. Dat is alles wat ze schreef. Ze schreef niet meer. Ze liet de mistroostigheid rond mijn voordeur hangen Nu werd ik vanmorgen om kwart over drie wakker Ik kon me niet voorstellen dat dit me kon overkomen Dat is alles wat ze schreef... Luister, lieve mama, je weet dat je me onrecht hebt aangedaan. Ik waarschuwde je niet eens tot je weg was. Dat is alles wat je schreef... [gitaar] Op een dag zul je spijt hebben, je hart zal pijn doen van de pijn. Je zou een miljoen dollar geven om dat briefje opnieuw te schrijven Dat is alles wat je schreef... Luister naar al jullie kletskousen die denken dat jullie meisje de ware is Wees nooit te zeker of je zingt ook Dat is alles wat ze schreef...