Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ernest tubb Songtekst: what my woman can t do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ernest tubb - what my woman can t do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what my woman can t do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ernest tubb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ernest tubb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what my woman can t do .

Origineel

It amazes me how she can change my mind When it seems to be impossible she can do it everytime And the way she always loves me she's got that down perfect too I keep asking myself what is it the lady can't do She brightens any room she walks inside And the way she comes in smiling you'd never think she ever cries She still looks as young and pretty as she did the day we met If there's one thing bad about her I ain't found it yet What it is my woman can't do can't be done If there's ever been a darling I've got one She beats all I've ever seen she's the champion of our team What my woman can't do can't be done what my woman can't do can't be done

 

Vertaling

Het verbaast me hoe ze mijn gedachten kan veranderen Wanneer het onmogelijk lijkt, kan ze het elke keer weer En de manier waarop ze altijd van me houdt, dat heeft ze ook perfect onder de knie Ik vraag me steeds af wat deze dame niet kan. Ze fleurt elke kamer op waar ze binnenkomt En de manier waarop ze lachend binnenkomt, je zou nooit denken dat ze ooit huilt Ze ziet er nog net zo jong en mooi uit als op de dag dat we elkaar ontmoetten Als er iets slecht aan haar is, heb ik het nog niet gevonden Wat mijn vrouw niet kan doen, kan ze ook niet doen Als er ooit een lieveling is geweest, dan heb ik er een Ze verslaat alles wat ik ooit heb gezien, ze is de kampioen van ons team Wat mijn vrouw niet kan doen, kan niet gedaan worden wat mijn vrouw niet kan doen, kan niet gedaan worden