Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ernest tubb Songtekst: wine me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ernest tubb - wine me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wine me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ernest tubb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ernest tubb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wine me up .

Origineel

I'm the center of attention in this barroom Cause I've got the biggest heartache of the year And each night those swinging doors reach out for me and draw me in Cause they know each night that I'll come back to wine me up again Wine me up turn me on and watch me cry for you Lately drinking warm red wine is all I want to do And I never know how title I'll wine me up when I walk in But I don't care cause I'll be back to wine me up again [Steel] I'd like to thank to men that raised the grapes way out in California And I'm hoping this will be their biggest year Cause scarlet water's all that's left to keep me hanging on And that's why I'll try to wine me up each day and night next year Wine me up turn me on... But I don't care cause I'll be back to wine me up again

 

Vertaling

Ik ben het middelpunt van de aandacht in deze bar Want ik heb het grootste hartzeer van het jaar En elke nacht reiken die zwaaiende deuren naar me uit en trekken me naar binnen Want ze weten elke nacht dat ik terugkom om me weer op te peppen Wine me up turn me on and watch me cry for you De laatste tijd is warme rode wijn drinken alles wat ik wil doen En ik weet nooit hoeveel wijn ik zal drinken als ik binnenkom Maar het kan me niet schelen want ik kom terug om me weer op te winden [Steel] Ik wil de mannen bedanken die de druiven hebben verbouwd in Californië En ik hoop dat dit hun beste jaar wordt Want scharlaken water is alles wat er over is om me vast te houden En daarom zal ik proberen om me volgend jaar elke dag en nacht op te peppen Wine me up turn me on... But I don't care cause I'll be back to wine me up again