Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ernesto alonso Songtekst: wild

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ernesto alonso - wild ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wild? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ernesto alonso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ernesto alonso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wild .

Origineel

You can go far Nobody knows how to complete me I will always be wild It might seem fair but it is not And in the snow you can let me go Forever wild Eventhough it is not easy And in the night I will fly With my promises With my promises I'm breaking down They keep pulling me inside these walls Like if it'd change how I am But I will reach the victory And in the storm You will hear me roar Forever wild Eventhough it is not easy And in the night I will fly With my promises With my promises Oh Oh Oh Oh I will fly I will fly I will fly I will fly Forever wild Eventhough it is not easy And in the night I will fly With my promises With my promises With my promises With my promises

 

Vertaling

Je kunt ver gaan Niemand weet hoe ze me kunnen vervolledigen Ik zal altijd wild zijn Het lijkt misschien eerlijk maar dat is het niet En in de sneeuw kun je me laten gaan Voor altijd wild Ook al is het niet makkelijk En in de nacht zal ik vliegen Met mijn beloftes Met mijn beloftes Ik breek af Ze blijven me binnen deze muren trekken Alsof het zou veranderen hoe ik ben Maar ik zal de overwinning bereiken En in de storm zul je me horen brullen Voor altijd wild Ook al is het niet makkelijk En in de nacht zal ik vliegen Met mijn beloften Met mijn beloften Oh Oh Oh Oh Ik zal vliegen Ik zal vliegen Ik zal vliegen Ik zal vliegen Voor altijd wild Ook al is het niet makkelijk En in de nacht zal ik vliegen Met mijn beloften Met mijn beloften Met mijn beloften Met mijn beloften