Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eros ramazzotti Songtekst: hay una melodia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eros ramazzotti - hay una melodia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hay una melodia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eros ramazzotti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eros ramazzotti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hay una melodia .

Origineel

Hay una melodía abandonada en un rincón Crece día a día y llega hasta el corazón Pero está ahí y darle voz aún no sé Pero está ahí y darle luz aún no sé Dulce amor mío no te atormentes más por mi Tú sabes que yo casi llegue a morir por ti Y si ahora me voy no me preguntes el por que Hay una melodía que explicará lo que es eso Que me gustaría expresar Todo lo que quiero aún vivir Lo que no sabes tú y ya jamás sabrás Y nunca tu sabrás

 

Vertaling

There's a melody abandoned in a corner Het groeit dag na dag en reikt tot in het hart Maar het is er en het een stem geven weet ik nog niet Maar het is er en geef het licht ik weet het nog niet Lieve liefde van mij laat je niet meer kwellen door mij Je weet dat ik bijna voor je gestorven ben. En als ik nu weg ga vraag me niet waarom Er is een melodie die zal uitleggen wat dat is Dat ik zou willen uitdrukken Alles wat ik nog wil leven Wat je niet weet en wat je nooit zult weten En je zult nooit weten