Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eros ramazzotti Songtekst: un’ancora nel vento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eros ramazzotti - un’ancora nel vento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van un’ancora nel vento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eros ramazzotti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eros ramazzotti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals un’ancora nel vento .

Origineel

Per quanto dolce sia, per me Il sapore della libertà In fondo un pò di amaro sempre c'è Restare solo non mi va La notte è un oceano Attraversarla non ce la farei Leggendo un libro o guardando un film Ci vuole molto più Per questa notte ci vuoi tu Rimani un pò con me Non mi dire di no Rimani un pò con me Fino a quando non so Gettala insieme con me Un'ancora nel vento Mi fermerò cosi per un momento Con te E quando i viaggi tornano Ritrovo il vuoto che ho lasciato qui E quando anche stare in compagnia Non mi diverte più Dove mi aggrappo io L'unico appiglio mio Sei tu Rimani un pò con me Non mi dire di no Rimani un pò con me Fino a quando non so Gettala insieme con me Un'ancora nel vento Mi fermerò cosi per un momento Con te Rimani un pò con me Dammi il meglio che hai Rimani un pò con me !uel che voglio lo sai Lo hai già capito anche tu Ne ho un bisogno immenso Mi bastera così Non chiedo niente di più Mi bastera....un respiro Averlo qui accanto al mio Mi basterà Per sentirmi vivere Rimani un pò con me Fino a quando non so Gettala insieme con me Un'ancora nel vento Mi fermerò cosi per un momento Con te... Con te...

 

Vertaling

Zo zoet als het voor mij is De smaak van vrijheid Er zit altijd een beetje bitterheid in Ik wil niet alleen zijn. De nacht is een oceaan Ik kan het niet oversteken Een boek lezen of een film kijken # It takes a lot more Ik neem je mee voor de nacht. Blijf een tijdje bij me Zeg geen nee tegen mij. Blijf een tijdje bij me Totdat ik weet Laat het bij mij. Een anker in de wind Ik blijf nog even zo staan Met jou. En wanneer de reizen terugkeren Ik zal de leegte vinden die ik hier achterliet En wanneer zelfs het gezelschap dat ik heb Het amuseert me niet langer Waar klamp ik me aan vast Mijn enige houvast Ben jij Blijf een tijdje bij me Zeg geen nee tegen mij. Blijf een tijdje bij me Totdat ik weet Laat het bij mij. Een anker in de wind Ik blijf nog even zo staan Met jou. Blijf een tijdje bij me Geef me het beste wat je hebt Blijf nog even. Je weet wat ik wil. Je weet wat ik wil. Ik heb het zo hard nodig. Dat is alles wat ik nodig heb. Dat is alles wat ik vraag. ♪ All I need is a breath ♪ Om hem hier naast me te hebben Is alles wat ik nodig heb Om me te voelen leven Blijf een tijdje bij me Tot ik het weet. Laat het bij mij. Een anker in de wind Ik blijf nog even zo staan # Met jou # Met jou