Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Eros Songtekst: Senza Di Te

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Eros - Senza Di Te ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Senza Di Te? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Eros! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Eros en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Senza Di Te .

Origineel

senza di te me ne sto in beata solitudine faccio da me ora che ci ho preso l'abitudine me la godo un pò e sai che ti dirò alla fine tanto male non ci sto senza di te non ho più quel senso d'inquietudine anche perché ho limitato ogni vecchia ruggine non mi rodo più non m'importa più dove te ne vai anche se ti penso ancora un pò quanto a dire il vero non lo so anche se non è mai facile per me rimanere freddo rivedendo te anche se mi manchi ancora un pò anche se stanotte non lo so... non lo so cosa farò in che braccia finirò anche se non sarà bella tanto quanto lo sei tu io indietro non ci torno più senza di te me ne sto in beata solitudine adesso che ho imparato l'arte del saper vivere spremo fino in fondo il frutto della libertà maturato al sole della mia piena etè spremo fino in fondo il frutto della libertà e bevo il succo dolce che mi da che problema c'è stare senza te che problema c'è anche se ti penso ancora un pò quanto a dire il vero non lo so anche se non è mai facile per me rimanere freddo rivedendo te anche se mi manchi ancora un pò anche se stanotte non lo so... un amico troverò uno solo come me... anche se io temo finiremo per parlare ancor di te... finiremo per parlare ancor di te anche se mi manchi ancora un pò anche se stanotte non lo so non lo so cosa farò in che braccia finirò anche se non sarà bella tanto quanto lo sei tu io indietro non ci torno più

 

Vertaling

zonder jou ben ik in zalige eenzaamheid doen om mij gekomen, terwijl Daar kreeg ik in de gewoonte Ik geniet van een beetje en je weet dat ik je vertellen de eindtijd Ik ben ons geen kwaad zonder jou heb ik niet meer dat gevoel van onbehagen ook omdat ik heb beperkt elke oude roest Mij ??niet knagen Kan me niet schelen meer waar je heen gaat zelfs als ik denk dat nog steeds een beetje wat te zeggen echt ik weet het niet maar het is nooit makkelijk voor mij om te verblijven Cold herziening te hoewel ik mis je nog steeds een beetje hoewel vanavond Ik weet het niet ... Ik weet niet wat ik zal doen Ik zal eindigen in de armen hoewel het zal niet mooi zoveel als je bent Ik zal er niet weer terug te gaan zonder jou ben ik in zalige eenzaamheid Nu dat ik heb geleerd de kunst van het leven We knijp de hele weg de vrucht van de vrijheid Zongerijpte mijn volledige été We knijp de hele weg de vrucht van de vrijheid en drinkt het zoete sap dat geeft me wat is het probleem zijn zonder jou wat is het probleem zelfs als ik denk dat nog steeds een beetje wat te zeggen echt ik weet het niet maar het is nooit makkelijk voor mij om te verblijven Cold herziening te hoewel ik mis je nog steeds een beetje hoewel vanavond Ik weet het niet ... Ik zal een vriend te vinden slechts één zoals ik ... hoewel ik vrees dat we zullen eindigen zelfs om te praten over jou ... zullen we aan de praat zelfs je hoewel ik mis je nog steeds een beetje hoewel vanavond Ik weet het niet Ik weet niet wat ik zal doen Ik zal eindigen in de armen hoewel het zal niet mooi zoveel als je bent Ik zal er niet weer terug te gaan