Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erro 061 Songtekst: say it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erro 061 - say it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erro 061! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erro 061 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say it .

Origineel

I woke up this day. things and words I cannot say. Say my name and ask me why. And I'll tell you I cannot stay. They don't trust me. When I say that they are wrong. But you don't trust me. When I say that they are. World keeps running. And you can't runaway. they will tell you. And I'll tell I cannot. World keeps running. And you can't find your pain. Leav your little world. Now you have to runaway. They don't trust me. When I say that they are wrong. But you don't trust me. When I say that they are. All my secrets you just said. Before I can make my way. Before I can make my way. They don't trust me. When I say that they are wrong. But you don't trust me. When I say that they are. When I say that they are wrong

 

Vertaling

Ik werd deze dag wakker. dingen en woorden die ik niet kan zeggen. Zeg mijn naam en vraag me waarom. En ik zal je vertellen dat ik niet kan blijven. Ze vertrouwen me niet. Als ik zeg dat ze het mis hebben. Maar jij vertrouwt me niet. Als ik zeg dat zij het zijn. De wereld blijft draaien. En jij kan niet weglopen. zullen ze je zeggen. En ik zal zeggen dat ik dat niet kan. Wereld draait door. En je kan je pijn niet vinden. Verlaat je kleine wereld. Nu moet je weglopen. Ze vertrouwen me niet. Als ik zeg dat ze het mis hebben. Maar jij vertrouwt me niet. Als ik zeg dat ze dat wel zijn. Al mijn geheimen heb je net gezegd. Voordat ik mijn weg kan maken. Voordat ik mijn weg kan maken. Ze vertrouwen me niet. Als ik zeg dat ze het mis hebben. Maar jij vertrouwt me niet. Als ik zeg dat zij het zijn. Als ik zeg dat ze het mis hebben