Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erroll garner Songtekst: louise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erroll garner - louise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van louise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erroll garner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erroll garner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals louise .

Origineel

Peg o'my heart I love you, don't let us part I love you, I always knew it would be you Since I heard your lilting laughter It's your Irish heart I'm after Peg o'my heart Your glances make my heart say "How's chances?" Come, be my own, come make your home in my heart

 

Vertaling

Peg o'my heart Ik hou van je, laat ons niet scheiden Ik hou van je, ik heb altijd geweten dat jij het zou zijn Sinds ik je schaterlach hoorde Het is je Ierse hart waar ik achteraan zit Peg o'my heart Jouw blikken laten mijn hart zeggen "Hoe is het met de kansen?" Kom, wees de mijne, kom je thuis maken in mijn hart