Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erykah badu Songtekst: penitentiary philosophy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erykah badu - penitentiary philosophy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van penitentiary philosophy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erykah badu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erykah badu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals penitentiary philosophy .

Origineel

[Verse 1] Here's my philosophy Livin' in a penitentiary Brothers all on the corner Tryin' to make believe Turn around ain't got no pot to pee Make me mad when I see ya sad Can't stand to see ya hustle doin' bad But you can't win when your will is weak When you're knocked on the ground [Bridge] Evil, don't you test me Evil, you won't win [Hook] Oh why world Why world Do want me to be so mad yeah So mad yeah Oh why world Why world Do you want me to be so mad yeah So mad yeah [Verse 2] I'm tellin' you the truth I hope I'm not being too cruel Since you ain't playing by the rules I'm 'bout to kick you off your stool [Bridge] Evil, don't you test me Evil, you won't win [Hook] Oh why world Why world Do want me to be so mad yeah So mad yeah Oh why world Why world Do you want me to be so mad yeah So mad yeah [Verse 3] I am a warrior princess I have come from the other sun Gather all of your members Unite them as one Move together in harmony Build a bridge Now destroy a bridge Eliminate your weakness Conquer evil, the demon And live forever together [Outro] Oh why can't we get along and Take all the funky tones And make up a funky song That be bangin' on and on Make me mad when I see ya sad With the same look ya momma had But ya can't win when your will is weak But ya get out ya seat Oh why Why Why world Do you want me to be so mad So mad yeah Why in the world Why world do you want me to be so mad yeah So mad yeah Why in the world Why world do you want me to be so mad yeah So mad yeah Why in the world Why world do you want me to be so mad yeah So mad yeah Why make me, make me, make me, make me, make me so mad Why yeah, why yeah, why yeah Why yeah... [ad-libs fade out]

 

Vertaling

[Verse 1] Hier is mijn filosofie Livin' in a penitentiary Brothers all on the corner Tryin' to make believe Turn around ain't got no pot to pee Maak me kwaad als ik je verdrietig zie Ik kan er niet tegen dat je je slecht gedraagt But you can't win when your will is weak When you're knocked on the ground [Bridge] Evil, stel me niet op de proef Evil, je zal niet winnen [Haak] Oh waarom wereld Waarom wereld Wil je dat ik zo kwaad ben ja Zo gek ja Oh waarom wereld Waarom wereld Wil je dat ik zo gek ben ja Zo gek ja [Verse 2] I'm tellin' you the truth I hope I'm not being too cruel Omdat je je niet aan de regels houdt Ik sta op het punt om je van je kruk te schoppen [Bridge] Kwaad, stel me niet op de proef Kwaad, je zal niet winnen [Hook] Oh waarom wereld Waarom wereld Wil je dat ik zo kwaad ben ja So mad yeah Oh waarom wereld Waarom wereld Wil je dat ik zo gek ben ja So mad yeah [Verse 3] Ik ben een krijger prinses Ik kom van de andere zon Verzamel al je leden Verenig ze als één Beweeg samen in harmonie Bouw een brug. Vernietig nu een brug Elimineer je zwakte Overwin het kwaad, de demon En leef voor altijd samen [Outro] Oh waarom kunnen we niet met elkaar opschieten en Neem alle funky tonen And make up a funky song That be bangin' on and on Make me mad when I see ya sad With the same look ya momma had Maar je kan niet winnen als je wil zwak is But ya get out ya seat Oh waarom waarom waarom wereld Wil je dat ik zo boos ben So mad yeah Waarom in de wereld Waarom in de wereld wil je dat ik zo kwaad ben So mad yeah Waarom in de wereld Waarom in de wereld wil je dat ik zo gek ben, yeah So mad yeah Waarom in de wereld Waarom in de wereld wil je dat ik zo gek ben, yeah So mad yeah Waarom maak je me, maak je me, maak je me, maak je me zo gek Why yeah, why yeah, why yeah Waarom ja... [ad-libs fade out]