Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erykah badu Songtekst: you know that u got me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erykah badu - you know that u got me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you know that u got me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erykah badu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erykah badu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you know that u got me .

Origineel

If you were worried 'bout where I been or who I saw or What club I went to with my homies Baby don't worry you know that you got me If you were worried 'bout where I been or who I saw or What club I went to with my homies Baby don't worry you know that you got me Somebody told me that this planet was small We use to live in the same building on the same floor And never met before Until I'm overseas on tour And peep this Ethiopian queen from Philly Taking classes abroad She studying film and photo flash focus record Said she workin on a flick and Could my click do the score She said she loved my show in Paris At Elysee Montmartre And that I stepped off the stage And took a piece of her heart We knew from the start that Things fall apart, intentions shatter She like that shit don't matter When I get home get at her Through letter, phone, whatever Let's link, let's get together Shit you think not, think the Thought went home and forgot Time passed, we back in Philly now she up in my spot Tellin me the things I'm tellin her is makin her hot Startin buildin with her constantly round the clock Now she in my world like hip-hop And keep tellin me If you were worried 'bout where I been or who I saw or What club I went to with my homies Baby don't worry you know that you got me If you were worried 'bout where I been or who I saw or What club I went to with my homies Baby don't worry you know that you got me Yo, I'm the type that's always catchin a flight And sometimes I gotta be out at the height of the night And that's when she flip and get on some 'ol Another lonely night Seems like I'm on the side you only loving your mic I know you gotta get that paper daddy keep that shit tight But yo I need some sort of love in my life, you dig me While politicin with my sister from New York City She said she know this ball player and he think I'm pretty Psych, I'm playin boo, you know it's just wit you I'm stayin boo And when cats be poppin game I don't hear what they sayin boo When you out there in the world, I'm still your girl With all my classes I don't have the time for life's thrills So when you sweatin on stage think of me when you rhyme And don't be listenin to your homies they be leavin you blind Yeah, so what you sayin I can trust you? Is you crazy, you my king for real But sometimes relationships get ill No doubt If you were worried 'bout where I been or who I saw or What club I went to with my homies Baby don't worry you know that you got me If you were worried 'bout where I been or who I saw or What club I went to with my homies Baby don't worry you know that you got me That snake could be that chick And that rat could be that cool cat That's whispering "she tryin to play you for the fool Black" If something's on your chest then let it be known See I'm not your every five minutes all on the phone And on the topic of trust, it's just a matter of fact That people bite back and fracture what's intact And they'll forever be I ain't on some "oh I'm a celebrity" I deal with the real so if it's artificial let it be I've seen people caught in love like whirlwinds Listening to they squads and listening to girlfriends That's exactly the point where they whole world ends Lies come in, that's where that drama begins, she like

 

Vertaling

Als je je zorgen maakt over waar ik geweest ben of wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby don't worry you know that you got me Als je je zorgen maakt over waar ik geweest ben of wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby don't worry you know that you got me Iemand vertelde me dat deze planeet klein was We woonden in hetzelfde gebouw op dezelfde verdieping En we hebben elkaar nog nooit ontmoet Until I'm overseas on tour En ik zie deze Ethiopische koningin uit Philly Ze volgt lessen in het buitenland Ze studeert film en foto flits focus opname Said she workin on a flick and Could my click do the score Ze zei dat ze mijn show in Parijs geweldig vond At Elysee Montmartre En dat ik van het podium stapte And took a piece of her heart We wisten vanaf het begin dat Dingen uit elkaar vallen, intenties verbrijzelen Zij houdt van die shit die er niet toe doet Als ik thuiskom, ga ik naar haar toe Per brief, telefoon, wat dan ook. Laten we koppelen, laten we samenkomen Shit denk je van niet, denk dat de gedachte naar huis ging en vergat Time passed, we back in Philly now she up in my spot Tellin me the things I'm tellin her is making her hot Startin buildin with her constantly round the clock Now she in my world like hip-hop And keep tellin me If you were worried 'about where ik geweest ben of wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn homies Baby don't worry you know that you got me If you were worried 'about where ik geweest ben of wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby don't worry you know that you got me Yo, ik ben het type dat altijd op de vlucht is And sometimes I gotta be out at the height of the night And that's when she flip and get on some 'ol Another lonely night Het lijkt erop dat ik aan de kant sta waar jij alleen van je microfoon houdt Ik weet dat je die krant moet hebben, papa, hou die shit strak But yo I need some sort of love in my life, you dig me Terwijl ik politicijns was met mijn zus uit New York City She said she know this ball player and he think I'm pretty Psych, I'm playin boo, you know it's just with you I'm stayin boo And when cats be poppin game I don't hear what they sayin boo When you out there in the world, I'm still your girl With all my classes I don't have the time for life's thrills Dus als je zweet op het podium denk aan mij als je rijmt En luister niet naar je homies ze laten je blind achter Ja, dus wat zeg je, ik kan je vertrouwen? Ben je gek, je bent echt mijn koning Maar soms worden relaties ziek Geen twijfel mogelijk. Als je je zorgen maakt over waar Ik ben geweest of wie ik zag of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby don't worry you know that you got me If you were worried 'bout where ik geweest ben of wie ik gezien heb of naar welke club ik ben geweest met mijn maatjes Baby don't worry you know that you got me Die slang kan die griet zijn En die rat zou die coole kat kunnen zijn Die fluistert "ze probeert je voor de gek te houden Black" Als er iets op je borst zit, laat het dan weten Zie je, ik ben niet elke vijf minuten aan de telefoon En over het onderwerp vertrouwen, het is gewoon een feit Dat mensen terugbijten en breken wat intact is En dat zullen ze altijd zijn. Ik ben niet zo'n beroemdheid. Ik heb met de echte te maken, dus als het kunstmatig is, laat het dan zo. Ik heb mensen gezien die als wervelwinden verliefd waren Luisterend naar hun squads en luisterend naar vriendinnen Dat is precies het punt waar hun hele wereld eindigt Leugens komen binnen, dat is waar het drama begint, ze houdt van