Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: escape directors Songtekst: chicago

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: escape directors - chicago ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chicago? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van escape directors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van escape directors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chicago .

Origineel

I'm heading down to Mexico In a stolen car from Chicago and I don't think I'll ever make it back They claimed I shot a man up there in a drunken bar, smoke in the air But I've never even met that man before Don't runaway, you've got bills to pay And a family to protect from the law But I must move on or else I'm gone My family will be fine without me here They don't need me anymore I read the Ginsberg apathy and drank like Charles Bukowski But never lived a life on the run Oh it's scary here on my own Fleeing death on the open road I hope I make it out alive I made it to the border A fugitive of fame A half a tank of gas to my name A family in the states I never will forget But I don't think they even know my name

 

Vertaling

Ik ga naar Mexico In een gestolen auto uit Chicago en ik denk niet dat ik ooit terug zal komen Ze beweerden dat ik daar een man neerschoot rook in de lucht in een dronken bar Maar ik heb die man nog nooit ontmoet Loop niet weg, je moet rekeningen betalen En een gezin om te beschermen tegen de wet Maar ik moet verder gaan, anders ben ik weg Mijn familie redt het hier zonder mij Ze hebben me niet meer nodig Ik las de apathie van Ginsberg en dronk zoals Charles Bukowski Maar leefde nooit een leven op de vlucht Oh, het is hier eng alleen De dood ontvluchten op de openbare weg Ik hoop dat ik er levend uit kom Ik heb de grens gehaald Een voortvluchtige van roem Een halve tank gas op mijn naam Een gezin in de Verenigde Staten Ik zal het nooit vergeten Maar ik denk niet dat ze zelfs mijn naam kennen