Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: esham Songtekst: nervous 1997

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: esham - nervous 1997 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nervous 1997? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van esham! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van esham en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nervous 1997 .

Origineel

Nervous breakdown Stress build-up Um And I'm paranoid Skitsofrantic I just think I'm God I know I'm God I'm God I'm stressed out like a mu'fucka, hand on my heata I told my bitch to get the fuck on, I don't need her My mind on my money cause it's comin' up short I just left court on child support A witness to a murda but I will not tell Cause most of my niggas in the county jail Amphetamines make me fiend to stack cream Niggas on my team be gone off scalene My hair fallin' out, it's turnin' gray cause I'm stressed The police want me dead and a warrant for my arrest I can't do nothin' plus the IRS Know my telephone numba and my home address This nigga wanna murda me, the bitches say they hate me My heart been feelin like it bust on me lately I'm gone in this muthafucka mind on loid The simple situations in life, I can't avoid Niggas out the murda me Cause they never heard of me America's most playa hated and under rated Simply stated, niggas hate it, they wanna test Homie been accused of playa hatin' so confess Oh my, know why, these niggas hate me so much It's cause I can't be touched I'm diabolical sinister Man I murda ya minister When is the narcotic Reel Life Product And I'm stressed out Just gone Stop steamin and lookin' hard Stop, stop, stop steamin and lookin' hard Just gone Just gone And I'm stressed out now Stop steamin and lookin' hard Stop, stop, stop steamin and lookin' hard

 

Vertaling

Nerveuze instorting Opstapeling van stress Eh En ik ben paranoïde Skitsofrantic Ik denk gewoon dat ik God ben Ik weet dat ik God ben Ik ben God. Ik ben gestrest als een mu'fucka, hand op mijn heata I told my bitch to get the fuck on, I don't need her Ik denk aan mijn geld, want ik kom tekort Ik verliet net de rechtbank voor kinderalimentatie Een getuige van een moord, maar ik zal het niet vertellen Cause most of my niggas in the county jail Amfetamines maken me verslaafd aan room Niggas in mijn team zijn weg van scalene Mijn haar valt uit, het wordt grijs omdat ik gestrest ben De politie wil me dood en er is een arrestatiebevel voor me I can't do nothing' plus the IRS Know my telephone numba and my home address Deze nigga wil me vermoorden, de teven zeggen dat ze me haten Mijn hart voelt alsof het de laatste tijd kapot is I'm gone in this muthafucka mind on loid The simple situations in life, I can't avoid Niggas out the murda me Cause they never heard of me America's most playa hated and under rated Simpel gezegd, niggas haten het, ze willen testen Homie is beschuldigd van playa hatin' so confess Oh my, know why, these niggas hate me so much Het is omdat ik niet aangeraakt kan worden I'm diabolical sinister Man ik vermoord je minister When is the narcotic Reel Life Product And I'm stressed out Gewoon weg Stop steamin and lookin' hard Stop, stop, stop steamin and lookin' hard Just gone Just gone And I'm stressed out now Stop steamin and lookin' hard Stop, stop, stop steamin and lookin' hard