Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: esham Songtekst: some old wicket shit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: esham - some old wicket shit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van some old wicket shit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van esham! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van esham en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals some old wicket shit .

Origineel

(CHORUS) Some old wicket shit Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit (for you) Midnight's the witches hour And your outside Somebody played a Reel Life Product tape And commited suicide Tryin to save ya soul it cant be done Unholy to the son of satan, I aint the one Congratulations brothaz and sistaz who prayed for me Some slayed for me and still pray for me They say my rhyme's satanic it'll make ya vomit And I think I'm the shit when it comes down to it You knew it and know it, unholy poet, your mind I'll blow it If you ever heard me rhyme for the first time It is like a hurricane, stun you like novicane Simple and plain, Reel Life Product is insane Your fuckin with the wrong one Listen till the song's done Fuck around and be on the wrong end of a gun son Your listenin to insanity, but that's just demandin me I say I'm Esham and you said how can it be I'ma psycho-pathic, auto-matic Reel Life Product, pro-static, fuck it. (CHORUS) Some old wicket shit Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit Some old wicket shit I'm the U-N-H-O-L-Y better known as Esham Champs and chumps step up and get some punk Playin around with me is like playin with a rattlesnake I shake and bake and break the fake E-S-H-A-M I'm him not one of them Reel Life Product's grim A phsychofrantic motherfuckaz future's lookin dim A R-E-A-L a L-I-F-E a P-R-O-D to the U-C-T Reel Life Product's what I spelled our very seldom yelled ____________________________dope we sell I have the mind of the devil, the body of lucifer Gimme a mic and watch me get loose for ya Convince a motherfucker that suicide's the way Another homicide, I'll live another day I lied I said I was the unholy, 'cause a preacher told me The U-N-H-O-L-Y is a brotha with soul see It's written down in the god damn scriptures Im not satanic, so fuck yall bitches. (CHORUS) Some old wicket shit Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit Some old wicket shit (for you) Holy god, fuck the joy's Here come Reel Life Production and the devil's groove You cant move, you might as well tape it And listen, and listen untill it's your favorite The speakers are smokin, niggaz chokin I'm provokin, no jokin, motherfuckers hopin That I get off the mic and shut up forever But that's a dream that'll never come true, never I'm insane, it's hard to maintain my mentallity If you keep listenin you'll have a wicket personality Fuck it. (CHORUS) Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit (for you) This is my song (for you) This is my song (for you) This is my song (for you) This is my song (for you)

 

Vertaling

(CHORUS) Sommige oude wicket stront Sommige oude wicket stront (voor u) Wat oude wicket stront (voor jou) Midnight's the witches hour And your outside Iemand speelde een Reel Life Product tape En pleegde zelfmoord Proberen om je ziel te redden, het kan niet worden gedaan Onheilig voor de zoon van satan, ik ben het niet Gefeliciteerd brothaz en sistaz die voor me gebeden hebben Sommigen slayed voor mij en bidden nog steeds voor mij Ze zeggen dat mijn rijm satanisch is, het zal je laten overgeven En ik denk dat ik de shit ben als het erop aankomt Je wist het en weet het, onheilige dichter, je geest zal ik opblazen Als je me ooit voor de eerste keer hoort rijmen Het is als een orkaan, het verdooft je als novicaan Simpel en duidelijk, Reel Life Product is krankzinnig You fuckin with the wrong one Luister tot het liedje gedaan is Fuck around and be on the wrong end of a gun son Je luistert naar krankzinnigheid, maar dat is gewoon om mij vragen Ik zeg dat ik Esham ben en jij zegt hoe kan het zijn I'ma psycho-pathic, auto-matic Reel Life Product, pro-static, fuck it. (CHORUS) Sommige oude wicket stront Sommige oude wicket stront (voor u) Sommige oude wicket stront Sommige oude wicket stront (voor u) Some old wicket shit Some old wicket shit Ik ben de U-N-H-O-L-Y beter bekend als Esham Champs en chumps stap op en krijg wat punk Met mij spelen is als spelen met een ratelslang I shake and bake and break the fake E-S-H-A-M ik ben hem niet één van hen Reel Life Product's grim Een psychofrene motherfuckaz toekomst ziet er somber uit A R-E-A-L a L-I-F-E a P-R-O-D to the U-C-T Reel Life Product is wat ik spelde onze zeer zelden geschreeuwde ____________________________dope we sell Ik heb de geest van de duivel, het lichaam van lucifer Geef me een microfoon en kijk hoe ik los ga voor je Overtuig een motherfucker dat zelfmoord de manier is Nog een moord, ik leef nog een dag, ik heb gelogen. Ik zei dat ik de onheilige was, want een prediker vertelde me De U-N-H-O-L-Y is een brotha met ziel zie Het staat geschreven in de verdomde geschriften Ik ben niet satanisch, dus fuck yall bitches. (CHORUS) Some old wicket shit Wat oude klotezooi (voor jou) Some old wicket shit Some old wicket shit (voor jou) Some old wicket shit Sommige oude wicket shit (voor u) Holy god, fuck the joy's Hier komen Reel Life Production en de duivels groove Je kan niet bewegen, je kan het net zo goed opnemen En luister, en luister tot het je favoriet is The speakers are smokin, niggaz chokin I'm provokin, no jokin, motherfuckers hopin Dat ik van de microfoon stap en voor altijd mijn mond hou Maar dat is een droom die nooit uit zal komen, nooit Ik ben krankzinnig, het is moeilijk om mijn mentaliteit te behouden Als je blijft luisteren krijg je een wicket persoonlijkheid Fuck it. (CHORUS) Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit (for you) Some old wicket shit (for you) Dit is mijn liedje (voor jou) Dit is mijn liedje (voor jou) Dit is mijn liedje (voor jou) Dit is mijn liedje (voor jou)