Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: esperanza spalding Songtekst: cinnamon tree

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: esperanza spalding - cinnamon tree ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cinnamon tree? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van esperanza spalding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van esperanza spalding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cinnamon tree .

Origineel

Cinnamon tree, graceful and free We meet just once in a while But the spice in your smile is magic to me Cinnamon tree, wise and sturdy Your roots are firm in the ground to soak up what's around And make sweet seasoning, whoa Please rub off on me So I carry a little of your auburn hue For spice when days are dull and dreary You bend your bows towards me Times I'm weak and need someone to turn to You share your flavor, ease my misery Aha, you give all that you are And just keep on growing, your fragrance lives In all who know you Cinnamon tree, graceful and free We meet just once in a while But the spice in your smile is magic to me Cinnamon tree, wise and sturdy Your roots are firm in the ground to soak up what's around And make sweet seasoning, whoa It still amazes me I just think of one stirring conversation With you and my cup is filled with new infusions And like your honesty In the midst of all the sweeten chatter Your taste, adds a real prospective Aha, you give all that you are And just keep on growing, your fragrance lives In all who love you

 

Vertaling

Kaneelboom, sierlijk en vrij We ontmoeten elkaar maar af en toe Maar het kruid in je glimlach is magisch voor mij Kaneelboom, wijs en stevig Je wortels staan stevig in de grond om op te zuigen wat er is En maken zoete smaakmakers, whoa Wrijf het alsjeblieft op mij Dus ik draag een beetje van je kastanjebruine tint Voor pit als de dagen saai en somber zijn Je buigt je bogen naar me toe Wanneer ik zwak ben en iemand nodig heb om naar toe te keren Je deelt je smaak, verlicht mijn ellende Aha, je geeft alles wat je bent En blijf maar groeien, je geur leeft In allen die jou kennen Kaneelboom, gracieus en vrij We ontmoeten elkaar maar af en toe Maar het kruid in je glimlach is magisch voor mij Kaneelboom, wijs en stevig Je wortels staan stevig in de grond om op te zuigen wat er is En maken zoete smaakmakers, whoa Het verbaast me nog steeds Ik denk gewoon aan één roerend gesprek Met jou en mijn beker is gevuld met nieuwe infusies En net als jouw eerlijkheid In het midden van al het zoete geklets Jouw smaak, voegt een echt vooruitzicht toe Aha, je geeft alles wat je bent En blijf maar groeien, je geur leeft In allen die van je houden