Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: esperanza spalding Songtekst: little fly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: esperanza spalding - little fly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little fly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van esperanza spalding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van esperanza spalding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little fly .

Origineel

Little fly, Thy summer's play My thoughtless hand Has brushed away Am not I A fly like thee? Or art not thou A man like me? Oh, oh, oh Little fly For I dance And drink, and sing, Till some blind hand Shall brush my wing If thought is life And strength and breath And the want Of thought is death Oh, oh, oh Little fly Then am I A happy fly If I live, Or if I die

 

Vertaling

Kleine vlieg, Uw zomers spel Mijn onnadenkende hand heeft weggeborsteld Ben ik niet Een vlieg als jij? Of zijt gij niet Een man als ik? Oh, oh, oh Kleine vlieg Want ik dans En drink, en zing, Tot een blinde hand Zal mijn vleugel poetsen Als gedachte leven is En kracht en adem En het gebrek Van gedachte is dood Oh, oh, oh Kleine vlieg Dan ben ik Een gelukkige vlieg Als ik leef, Of als ik sterf