Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: espinoza paz Songtekst: me enamore de ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: espinoza paz - me enamore de ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me enamore de ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van espinoza paz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van espinoza paz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me enamore de ti .

Origineel

Cuando menos lo espere ya te amaba Enjaular mi corazn no sirvi de nada Me prohib rotundamente, enamorarme tan de repente y he cado de rodillas a tus pies. Me enamore de ti, esto no debi pasar. Tu me miras como un juego y yo te amo de verdad. Me enamore de ti, esto no lo puede ser. Mis heridas no han sanado y otro golpe al corazn ya no lo sorportareee.. ohh ohh ohh Tu manera de tratarme fue la trampa. Me rindieron tus caricias, tus palabras Me prohib rotundamente, enamorarme tan de repente y he cado de rodillas a tus pies. Me enamore de ti, esto no debi pasar. Tu me miras como un juego y yo te amo de verdad. me enamore de ti esto no lo puede ser. mis heridas no han sanado y otro golpe al corazn ya no lo sorportareee me enamore de ti esto no lo puede ser. mis heridas no han sanado y otro golpe al corazn ya no lo sorportareee me enamore de ti..

 

Vertaling

Toen ik het het minst verwachtte, hield ik van je Mijn hart in een kooi stoppen was nutteloos Het was mij verboden om zo plotseling verliefd te worden En ik ben op mijn knieën gevallen aan je voeten. Ik werd verliefd op je, dit had niet mogen gebeuren. Je kijkt naar me als een spelletje en ik hou echt van je. Ik werd verliefd op je, dit kan niet waar zijn. Mijn wonden zijn nog niet geheeld en nog een klap op het hart zal niet langer sorportareee ... Ohh ohh ohh ohh Jouw manier om mij te behandelen was de valstrik. Ik gaf me over aan je strelingen, aan je woorden Het is me verboden, om zo plotseling verliefd te worden En ik ben op mijn knieën gevallen aan je voeten. Ik werd verliefd op je, dit had niet mogen gebeuren. Je kijkt naar me als een spelletje en ik hou echt van je. Ik werd verliefd op je, dit kan niet waar zijn. Mijn wonden zijn nog niet geheeld en nog een slag in het hart, ik kan het niet meer verdragen. Ik werd verliefd op je, dit kan niet waar zijn. Ik ben verliefd op je geweest, ik ben verliefd op je geweest, ik ben al heel lang verliefd op je Ik werd verliefd op je...