Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: espinoza paz Songtekst: te voy a conquistar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: espinoza paz - te voy a conquistar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te voy a conquistar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van espinoza paz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van espinoza paz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te voy a conquistar .

Origineel

QUE HERMOSO ES SABER QUE EXISTES Y QUE EXISTES PARA MI TE QUIERO CONQUISTAR CON CANCIONES BONITAS COMO PUEDO EMPEZAR A DECIRTE QUE ESTOY PLENAMENTE ENAMORADO ENAMORADO DE TI QUE NACI PARA AMARTE QUE ME HICISTE UN POETA QUE ATRAVES DE LOS DIAS HE APRENDIDO A QUERERTE CON TODAS MIS FUERZAS Y QUE INVENTO PRETEXTOS PARA VENIRTE A BUSCAR QUE EN MI VIDA AMANECE POR EL SOL QUE ME DAS QUE NO HAY OTRA PERSONA QUE ME HAGA VIBRAR Y SENTIR TANTO AMOR QUE POR SER COMO ERES MI VIDA TE LA DOY TE QUIERO CONQUISTAR CON CANCIONES Y ROSAS QUE QUISIERA GRITAR Y GRITAR QUE ESTOY PLENAMENTE ENAMORADO ENAMORADO DE TI QUE NACI PARA AMARTE QUE ME HICISTE UN POETA QUE ATRAVEZ DE LOS DIAS HE APRENDIODO A QURERTE CON TODAS MIS FUERZAS Y QUE INVENTO PRETEXTOS PARA VENIRTE A BUSCAR QUE EN MI VIDA AMANECE POR EL SOL QUE ME DAS QUE NO HAY OTRA PERSONA QUE ME HAGA VIBRAR Y SENTIR TANTO AMOR QUE POR SER COMO ERES MI VIDA TE LA DOY QUE POR SER COMO ERES MI VIDA TE LA DOY

 

Vertaling

IK BEN ZO MOOI OM TE WETEN DAT JE BESTAAT EN DAT JE VOOR MIJ BESTAAT. IK WIL JE VEROVEREN MET MOOIE LIEDEREN HOE KAN IK BEGINNEN JE TE VERTELLEN DAT IK VOLLEDIG VERLIEFD OP JE BEN DAT IK GEBOREN BEN OM VAN JE TE HOUDEN DAT JIJ VAN MIJ EEN DICHTER HEBT GEMAAKT DAT IK DOOR DE DAGEN HEEN HEB GELEERD OM VAN JE TE HOUDEN MET AL MIJN KRACHT EN DAT IK VOORWENDSELS VERZIN OM JE TE KOMEN ZOEKEN DAT IN MIJN LEVEN DE ZON OPKOMT DIE JIJ ME GEEFT DAT ER GEEN ANDER IS DIE ME LAAT VIBREREN EN ZOVEEL LIEFDE LAAT VOELEN DAT VOOR ZIJN ZOALS JIJ MIJN LEVEN BENT IK HET AAN JOU GEEF IK WIL JE VEROVEREN MET LIEDEREN EN ROZEN DAT IK ZOU WILLEN SCHREEUWEN EN ROEPEN DAT IK VOLLEDIG VERLIEFD OP JE BEN DAT IK GEBOREN BEN OM VAN JE TE HOUDEN DAT JIJ VAN MIJ EEN DICHTER HEBT GEMAAKT DAT IK DOOR DE DAGEN HEEN HEB GELEERD OM VAN JE TE HOUDEN MET AL MIJN KRACHT EN DAT IK VOORWENDSELS VERZIN OM JOU TE KOMEN ZOEKEN DAT IN MIJN LEVEN DE ZON OPKOMT DIE JIJ MIJ GEEFT DAT ER GEEN ANDER IS DIE MIJ ZO LAAT VIBREREN EN ZOVEEL LIEFDE LAAT VOELEN DAT IK OM ZOALS JOU TE ZIJN MIJN LEVEN GEEF DAT IK OM ZOALS JOU TE ZIJN MIJN LEVEN GEEF DAT IK OM ZOALS JOU TE ZIJN MIJN LEVEN GEEF DAT IK HET AAN JOU GEEF