Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: esteban Songtekst: sua canção

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: esteban - sua canção ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sua canção? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van esteban! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van esteban en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sua canção .

Origineel

Só me diz, se é o que você sempre quis. Se isso vai te fazer pensar,. Já que não pode me ajudar. Deixa assim, deixa tudo só pra mim. Deixa eu ver no que vai dar. Porque eu só quero ser feliz. Vou esperar por você em todo lugar,. Mesmo sabendo que não vai voltar. Ilusão, que destruiu meu coração. Não me deixa mais sonhar, e me impede de chegar. Veja bem, faça o que quiser fazer. Mas não tente me prender. Eu te ensinei a libertar. Vou escutar quando sua canção tocar,. Mesmo sabendo que não vai voltar. Vou esperar por você em todo lugar,. Mesmo sabendo que não vai voltar. Vou escutar quando sua canção tocar,. Mesmo sabendo que não vai voltar. Mesmo sabendo que não vai chegar. Mesmo sabendo que não vai voltar. Mesmo sabendo que nunca vai voltar.. Gabi Biazoto

 

Vertaling

Vertel me alleen of het is wat je altijd al wilde. Als het je aan het denken zet. omdat je me niet kan helpen. Laat het zo, laat het allemaal aan mij over. Laat me zien hoe het gaat. Omdat ik gewoon gelukkig wil zijn. Ik zal overal op je wachten. ook al weet ik dat je niet terug zult komen. Illusie, dat vernietigde mijn hart. Het laat me niet meer dromen, en het houdt me tegen om aan te komen. Kijk, doe wat je wilt doen. Maar probeer me niet tegen te houden. Ik leerde je hoe je me kon bevrijden Ik zal luisteren als je liedje speelt. ook al weet ik dat je niet terug zult komen. Ik zal overal op je wachten. Ook al weet ik dat je niet terug zult komen. Ik zal luisteren als je liedje speelt. ook al weet ik dat je niet terug zult komen. Ook al weet ik dat je niet zult komen. Ook al weet ik dat je niet terug zult komen. Ook al weet ik dat je nooit meer terug zult komen... Gabi Biazoto