Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: estelle Songtekst: american boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: estelle - american boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van american boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van estelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van estelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals american boy .

Origineel

Just another one champion sound Me and Estelle about to get down Who the hottest in the world right now Just touched down in London town Bet they give me a pound Tell them put the money in my hand right now Tell the promoter we need more seats, We just sold out all the floor seats Take me on a trip, I'd like to go some day Take me to New York, I'd love to see LA I really want toe kick it with you You'll be my American boy He said 'Hey Sister' It's really really nice to meet ya I just met this five foot seven guy who's just my type I like the way he's speaking his confidence is peaking Don't like his baggy jeans but I'ma like what's underneath it And no I ain't been to MIA I heard that Cali never rains and New York heart awaits First let's see the west end I'll show you to my brethren. I'm like this American boy, American boy Take me on a trip, I'd like to go some day Take me to New York, I'd love to see LA I really want toe kick it with you You'll be my American boy Can we get away this weekend Take me to Broadway Let's go shopping baby maybe then we'll go to a cafe Let's go on the subway Take me to your hood I neva been to Brooklyn and I'd like to see what's good Dress in all your fancy clothes Sneaker's looking 'fresh to def' I'm lovin' those shell toes Walkin' that walk Talk that slick talk I'm likin' this American Boy, American boy Take me on a trip, I'd like to go some day Take me to New York, I'd love to see LA I really want toe kick it with you You'll be my American boy Let them know agwan blud Who killin' 'em in the U-K Everybody gonna to say you K, Reluctantly, because most of this press don't fuck wit me Estelle once said to me, cool down down don't act a fool now now I always act a fool ow ow Ain't nothing new now now He crazy, I know what ya thinkin' Ribena I know what your drinkin' Rap singer, chain blinger Holla at the next chick soon as you're blinkin' What's you're persona, about this American Brama Am I shallow cause all my clothes designer Dressed smart like a London Bloke Before he speak his suit bespoke And you thought he was cute before Look at this pea coat, tell me he's broke And I know you ain't into all that I heard your lyrics I feel your spirit But I still talk that ca-a-a-sh Cause a lot wags want to hear it And I'm feelin' like Mike at his baddest The Pips at they Gladys and I know they love it So to hell with all that rubbish Would you be my love, my love Could be mine would you be my love my love, could be mine Could you be my love, my love Would you be my American boy, American boy Take me on a trip, I'd like to go some day Take me to Chicago, San Fransico Bay I really want toe kick it with you You'll be my American Boy You'll be my American Boy American Boy Take me on a trip, I'd like to go some day Take me to New York, I'd love to see LA I really want toe kick it with you You'll be my American boy

 

Vertaling

Gewoon weer een kampioensgeluid Ik en Estelle staan ??op het punt om naar beneden te gaan Wie is nu de heetste ter wereld Net aangeraakt in de stad Londen Ik wed dat ze me een pond geven Zeg dat ze het geld nu in mijn hand leggen Vertel de promotor dat we meer stoelen nodig hebben, We hebben zojuist alle stoelen op de vloer uitverkocht Neem me mee op reis, ik zou wel eens willen gaan Breng me naar New York, ik zou graag LA zien Ik wil echt dat je het met je aftrapt Je zult mijn Amerikaanse jongen zijn Hij zei 'Hey Sister' Het is echt heel leuk je te ontmoeten Ik heb net deze anderhalve meter lange man ontmoet die precies mijn type is Ik hou van de manier waarop hij spreekt, zijn vertrouwen piekt Ik hou niet van zijn wijde spijkerbroek, maar ik vind het leuk wat eronder zit En nee, ik ben niet bij MIA geweest Ik heb gehoord dat Cali nooit regent en het hart van New York wacht Laten we eerst het West End bekijken Ik zal je aan mijn broeders laten zien. Ik ben zoals deze Amerikaanse jongen, Amerikaanse jongen Neem me mee op reis, ik zou wel eens willen gaan Breng me naar New York, ik zou graag LA zien Ik wil echt dat je het met je aftrapt Je zult mijn Amerikaanse jongen zijn Kunnen we dit weekend wegkomen Breng me naar Broadway Laten we gaan winkelen schat, misschien gaan we dan naar een café Laten we met de metro gaan Breng me naar je kap Ik ben nog nooit in Brooklyn geweest en ik zou graag willen zien wat goed is Trek al je mooie kleding aan Sneaker ziet er 'fris uit' Ik hou van die schelptenen Die wandeling lopen Praat die gladde praat Ik vind deze Amerikaanse jongen leuk, een Amerikaanse jongen Neem me mee op reis, ik zou wel eens willen gaan Breng me naar New York, ik zou graag LA zien Ik wil echt dat je het met je aftrapt Je zult mijn Amerikaanse jongen zijn Laat ze agwan blud weten Wie vermoordt ze in de U-K Iedereen gaat je K zeggen, Met tegenzin, omdat de meeste van deze pers me niet lastig vallen Estelle zei ooit tegen me: cool down, doe nu geen gek meer Ik gedraag me altijd als een dwaas Nu is er niets nieuws meer Hij is gek, ik weet wat je denkt Ribena, ik weet wat je drinkt Rapzanger, kettingblinger Holla bij de volgende meid zodra je met je ogen knippert Wat ben je persona over deze Amerikaanse Brama Ben ik oppervlakkig omdat al mijn kledingontwerper Netjes gekleed als een London Bloke Voordat hij zijn maatpak uitsprak En je dacht eerder dat hij schattig was Kijk naar deze erwtenjas, zeg me dat hij blut is En ik weet dat je dat allemaal niet leuk vindt Ik hoorde je teksten Ik voel je geest Maar ik praat nog steeds dat ca-a-a-sh Want veel idioten willen het horen En ik voel me Mike op zijn slechtst The Pips at They Gladys en ik weet dat ze er dol op zijn Dus naar de hel met al dat onzin Zou je mijn liefde zijn, mijn liefde Zou van mij kunnen zijn, zou jij mijn liefde zijn, mijn liefde, zou van mij kunnen zijn Zou je mijn liefde kunnen zijn, mijn liefde Zou je mijn Amerikaanse jongen zijn, Amerikaanse jongen Neem me mee op reis, ik zou wel eens willen gaan Breng me naar Chicago, San Fransico Bay Ik wil echt dat je het met je aftrapt Je zult mijn Amerikaanse jongen zijn Je zult mijn Amerikaanse jongen zijn Amerikaanse jongen Neem me mee op reis, ik zou wel eens willen gaan Breng me naar New York, ik zou graag LA zien Ik wil echt dat je het met je aftrapt Je zult mijn Amerikaanse jongen zijn