Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: estelle Songtekst: i can be a freak

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: estelle - i can be a freak ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can be a freak? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van estelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van estelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can be a freak .

Origineel

I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak Every day of every week This is something that I love Listen, I'm about to teach Every single girl should Embrace their inner freaky freak Don't be scared, don't be shy Yes, you gotta let it be I can give instructions If you like to, like to hear me speak Let me see those handcuffs off Let me see that leather gear Kiss him, slap him, pull his hair Make him your bitch in here He wanna see you get down low He wanna hear you, hear you go I can be a freak Every day of every week However do you want it (However) However do you need it (Do you need me?) However do you want it (How) However do you need it (Do you need me?) However do you want it (However) However do you need it (Do you need me?) However do you want it However do you I can be a, I can be a I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak Every day of every week F-R-E-A-K, let me be your freak (Okay) Superman lover I'll pitch your tent With a XL magnum under cover She know the deal Ass look better in a 9 inch heel One left in my room like Cinderella Hand full of chicks, no better get ill Freak to the bone Even if your mom home I'm beatin' still, killed them chicks When I see you in the club Better write your will Approach with caution Careful how you handle my drill Yeah, and we freakin' still However do you want it (However) However do you need it (Do you need me?) However do you want it (How) However do you need it (Do you need me?) However do you want it (However) However do you need it (Do you need me?) However do you want it However do you I can be a, I can be a I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak Every day of every week He wanna hear You say That I can be a freak, every day of every week Ha, yes, they tell you so fly Right down, right down to the shoes Wanna spin these fellas 'round Ladies, this is how you do Whip your hair, do your smile Tell him this is nothing new Take it out the box If wanna see you in the nude He wanna see you handcuffed out He wanna see your leather gear Kiss me, slap me, pull my hair He wanna see me smack that their He wanna see you get down low He wanna hear you, hear you go I can be freak Every day of every week However do you want it (How) However do you need it (Do you need me?) However do you want it (However) However do you need it (Do you need me?) However do you want it However do you I can be a, I can be a I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak I can, I can be a freak Every day of every week

 

Vertaling

ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Elke dag van elke week Dit is iets waar ik van hou Luister, ik ga lesgeven Elk meisje zou dat moeten doen Omarm hun innerlijke freaky freak Wees niet bang, wees niet verlegen Ja, je moet het laten Ik kan instructies geven Als je wilt, hoor je me graag praten Laat me die handboeien eraf zien Laat me die leren uitrusting zien Kus hem, sla hem, trek aan zijn haar Maak hem je teef hier Hij wil je laag zien gaan Hij wil je horen, je horen gaan ik kan een freak zijn Elke dag van elke week Maar wil je het (Echter) Maar je hebt het nodig (Heb je me nodig?) Maar wil je het (Hoe) Maar je hebt het nodig (Heb je me nodig?) Maar wil je het (Echter) Maar je hebt het nodig (Heb je me nodig?) Maar wil je het Maar jij ook Ik kan een zijn, ik kan een zijn ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Elke dag van elke week F-R-E-A-K, laat me je freak zijn (Oke) Superman-liefhebber Ik zet je tent op Met een XL magnum onder dekking Ze kent de deal Ezel ziet er beter uit in een 9 inch hak Eentje bleef in mijn kamer zoals Assepoester Hand vol kuikens, niet beter ziek worden Freak tot op het bot Zelfs als je moeder thuis is Ik ben nog steeds aan het kloppen, heb die meiden vermoord Als ik je in de club zie Schrijf beter uw testament op Benader voorzichtig Pas op hoe je met mijn oefening omgaat Ja, en we zijn nog steeds gek Maar wil je het (Echter) Maar je hebt het nodig (Heb je me nodig?) Maar wil je het (Hoe) Maar je hebt het nodig (Heb je me nodig?) Maar wil je het (Echter) Maar je hebt het nodig (Heb je me nodig?) Maar wil je het Maar jij ook Ik kan een zijn, ik kan een zijn ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Elke dag van elke week Hij wil het horen Jij zegt Dat Ik kan een freak zijn, elke dag van elke week Ha, ja, ze zeggen je dat je moet vliegen Helemaal naar beneden, helemaal tot aan de schoenen Ik wil deze jongens draaien Dames, dit is hoe je het doet Klop je haar, doe je glimlach Zeg hem dat dit niets nieuws is Haal het uit de doos Als ik je naakt wil zien Hij wil je geboeid zien Hij wil je leren uitrusting zien Kus me, sla me, trek aan mijn haar Hij wil me zien slaan dat hun Hij wil je laag zien gaan Hij wil je horen, je horen gaan Ik kan gek zijn Elke dag van elke week Maar wil je het (Hoe) Maar je hebt het nodig (Heb je me nodig?) Maar wil je het (Echter) Maar je hebt het nodig (Heb je me nodig?) Maar wil je het Maar jij ook Ik kan een zijn, ik kan een zijn ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Ik kan, ik kan een freak zijn Elke dag van elke week