Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: estelle Songtekst: the same

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: estelle - the same ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the same? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van estelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van estelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the same .

Origineel

The bullshit They look good together They fit well wherever They're so real it's un-found They're a kind of couple We gave life a double Trying to match what they found Well if they're talkin' 'bout You and me lining up It's always such a problem with You and me starting off It's all games, if I take a step Right you leave me in the Hallway, just the pattern we do All of the new, monotone The same, the same the same (The same the same the same the same the same) [x2] They think we're the Cosbys Everything is lovely But everything's going wrong You don't like my mother I hated your brother How did we last so long 'Cause if we're talkin' 'bout You and me lining up It's always such a problem with You and me starting off It's all games, if I take a step Right you leave me in the Hallway, just the pattern we do All of the new, monotone The same, the same the same It's time to take a break take a break off of us They say the grass is only green when you walk to her It could be green over here but it costs too much Said it costs too much, it costs too much I'm looking for the silver lining beyond the cloud But I can see behind the rain keepsing down No weather's going to save our love right now Well it's storming now, cause when we're talkin' 'bout You and me lining up It's always such a problem with You and me starting off It's all games, if I take a step Right you leave me in the Hallway, just the pattern we do All of the new, monotone The same, the same the same (The same the same the same the same the same) [x4] (Get out of the same, out of the same, out of the same) [x2]

 

Vertaling

De onzin Ze zien er goed uit samen Ze passen overal goed Ze zijn zo echt dat het niet wordt gevonden Ze zijn een soort koppel We hebben het leven een dubbel gegeven Proberen te matchen wat ze hebben gevonden Als ze erover praten Jij en ik staan ??in de rij Het is altijd zo'n probleem met Jij en ik beginnen Het zijn allemaal games, als ik een stap zet Rechts laat je me in de Hal, precies het patroon dat we doen Al het nieuwe, eentonig Hetzelfde, hetzelfde hetzelfde (Hetzelfde hetzelfde hetzelfde hetzelfde hetzelfde hetzelfde) [x2] Ze denken dat we de Cosbys zijn Alles is prachtig Maar alles gaat mis Je mag mijn moeder niet Ik haatte je broer Hoe hebben we het zo lang volgehouden? 'Cause if we talkin' bout bout Jij en ik staan ??in de rij Het is altijd zo'n probleem met Jij en ik beginnen Het zijn allemaal games, als ik een stap zet Juist, je laat me achter in de Hal, precies het patroon dat we doen Al het nieuwe, eentonig Hetzelfde, hetzelfde hetzelfde Het is tijd om een ??pauze te nemen, een pauze van ons te nemen Ze zeggen dat het gras alleen groen is als je naar haar toe loopt Het kan hier groen zijn, maar het kost te veel Zei dat het te veel kost, het kost te veel Ik zoek de zilveren rand voorbij de wolk Maar ik kan achter de regen zien neerkomen Geen enkel weer zal onze liefde nu redden Wel, het stormt nu, want als we erover praten Jij en ik staan ??in de rij Het is altijd zo'n probleem met Jij en ik beginnen Het zijn allemaal games, als ik een stap zet Rechts laat je me in de Hal, precies het patroon dat we doen Al het nieuwe, eentonig Hetzelfde, hetzelfde hetzelfde (Hetzelfde hetzelfde hetzelfde hetzelfde hetzelfde hetzelfde) [x4] (Kom uit hetzelfde, uit hetzelfde, uit hetzelfde) [x2]