Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: estelle Songtekst: whatever you like

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: estelle - whatever you like ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whatever you like? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van estelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van estelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whatever you like .

Origineel

I used to have a perfect sweetheart Not a real one, just a dream A wonderful vision of us as a team Can you imagine how I feel now Love is real now, it's ideal You're just what I wanted And now it's nice to live Paradise to live I know why I've waited Know why I've been blue Prayed each night for someone Exactly like you Why should we spend money On a show or two No one does those love scenes Exactly like you You make me feel so grand I want to hand the world to you I hope you'll understand Each foolish little scheme I'm schemin' And dream I'm dreamin'

 

Vertaling

Ik had altijd een perfecte schat Geen echte, maar een droom Een prachtige visie van ons als team Kun je je voorstellen hoe ik me nu voel Liefde is nu echt, het is ideaal Je bent precies wat ik wilde En nu is het fijn om te leven Paradijs om te leven Ik weet waarom ik heb gewacht Weet waarom ik blauw ben geweest Elke avond voor iemand gebeden Exact zoals u Waarom zouden we geld uitgeven? Op een show of twee Niemand doet die liefdesscènes Exact zoals u Je laat me zo groots voelen Ik wil de wereld aan je overhandigen Ik hoop dat je het begrijpt Elke dwaze kleine regeling ben ik schemin ' En droom ik droom