Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: estopa Songtekst: fin de semana

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: estopa - fin de semana ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fin de semana? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van estopa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van estopa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fin de semana .

Origineel

Me muero por dentro Si dices que no me quieres Que se me corta el aliento Y me clavo mil alfileres Me voy derechito pal bar De las horas muertas Saliendo pa dentro Y borrando todas mis huellas Que no me impresionas Con esos aires de chula Que siempre doy con tus huesos, Aunque esté a oscuras Yo, como no soy muy normal, Decido buscarte Buscándote en la oscuridad Yo suelo encontrarte Pero mañana es fin de semana Dentro del laberinto de tu mirada Porque esta vez no me da la gana Con esta borrachera Y esta vida insana Yo quiero verte de madrugada Rumba que tumba con la rumba catalana Y no tener que decirnos nada Que no, que no, Decirnos nada, Que no, pa qué? Decirnos nada. Y a veces me enciendo Y me apago como una vela Me tumbo como un gilipollas A ver las estrellas Pensando en qué daría yo Por tocarte el pelo Como una aguja del reloj Que ha perdido el tiempo Me muero de ganas de verte Por la mañana Me quedo mirando el teléfono A ver si llamas Me voy derechito al buzón De tus llamadas perdidas Que intentando localizarte Se me hace de día Pero mañana Pero mañana

 

Vertaling

Ik sterf van binnen Als je zegt dat je niet van me houdt Dat mijn adem stokt En ik steek duizend pinnen in me Ik ga meteen naar de bar En ik ben een dode man Ik ga naar buiten naar de binnenkant En al mijn sporen uitwissen Dat je geen indruk op me maakt Met die airs en gratie Dat ik altijd je botten raak, Zelfs als het in het donker is Ik, omdat ik niet erg normaal ben, Ik besluit je te gaan zoeken Op zoek naar jou in het donker Ik vind je meestal Maar morgen is het weekend In het labyrint van je blik Want deze keer heb ik er geen zin in Met deze dronkenschap En dit ongezonde leven Ik wil je bij dageraad zien En ik zal in het midden van dit alles zijn En ons niets hoeven te vertellen Dat nee, dat nee, Om ons niets te vertellen, En ik wil nee zeggen, wat is het punt? Om ons niets te vertellen. En soms zet ik En ik blaas uit als een kaars Ik ga liggen als een klootzak Om de sterren te zien Nadenken over wat ik zou geven Om je haar aan te raken Als een wijzer van een klok Ik kan niet wachten om je te zien. Ik kan niet wachten om je te zien. In de ochtend Ik blijf maar naar de telefoon kijken Om te zien of je belt Ik ga meteen naar de brievenbus Van je gemiste oproepen Ik probeer je te bereiken Ik kan niet wachten tot de dag Maar morgen Maar morgen