Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: et tu brucas Songtekst: the turning of the screw

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: et tu brucas - the turning of the screw ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the turning of the screw? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van et tu brucas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van et tu brucas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the turning of the screw .

Origineel

Hard rains been falling for far too long Herees sunshine, herees summertime I kept on thinking bout what went wrong Herees sunshine, herees summertime I thought it was all a conspiracy The sky was never blue I lost the sunshine inside of me And blamed it all on you The turning of the screw Rain clouds were gathering above my home Herees sunshine, herees summertime Seems like they follow wherever I go Herees sunshine, herees summertime I thought they all had it in for me My skies were never blue I lost the sunshine inside of me Blamed it all on you The turning of the screw The clouds are lifting Clearing my view The rain is slowing Now I find you I thought it was all a conspiracy The skies were never blue I lost the sunshine inside of me And blamed it all on you The turning of the screw Oh what a thing to do I used to blame the weather on you It was such a stupid thing to do Well I used to blame the weather on you What a thing to do

 

Vertaling

De harde regen valt veel te lang Hier is zonneschijn, hier is de zomer Ik bleef nadenken over wat er mis ging Hier is zonneschijn, hier is de zomer Ik dacht dat het allemaal een samenzwering was De lucht was nooit blauw Ik verloor de zon in mij En gaf jou de schuld Het draaien van de schroef Regenwolken verzamelden zich boven mijn huis Hier is zonneschijn, hier is de zomer Het lijkt erop dat ze volgen waar ik ook ga Hier is zonneschijn, hier is de zomer Ik dacht dat ze het allemaal voor me in petto hadden Mijn luchten waren nooit blauw Ik verloor de zon in mij Het gaf jou de schuld Het draaien van de schroef De wolken heffen op Mijn zicht opruimen De regen wordt trager Nu vind ik je Ik dacht dat het allemaal een samenzwering was De lucht was nooit blauw Ik verloor de zon in mij En gaf jou de schuld Het draaien van de schroef Oh wat een ding te doen Ik gaf jou altijd de schuld van het weer Het was zo stom om te doen Nou, ik gaf jou de schuld van het weer Wat te doen