Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eternal Songtekst: angel of mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eternal - angel of mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel of mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eternal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eternal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel of mine .

Origineel

Oh angel, When I first saw you I already knew, There was something inside of you. Something I thought I'd never find, Angel of mine. I look at you (looking at you) looking at me, Now I know why they say the best things are free. Gonna love you 'til the end of time, Angel of mine. What you mean to me you'll never know Deep inside I need to show You came into my life sent from above, Better than a dream, such a perfect love. And I'll adore you 'til the end of time, Angel of mine. Woah waoh, angel, yeah, oh Nothing means more to me than what we share, No one in this whole world can ever compare. Last night the way you moved is still on my mind, Angel, angel, of mine. What you mean to me you'll never know. Deep inside I need to show, You came into my life (my life) sent from above. Better than a dream, such a perfect love, perfect love. And I'll adore you 'til the end of time Angel, angel, of mine, of mine Angel, oh angel, angel. I never knew I could feel each moment As if it were new. Every breath I take or vow that I make I want to share it with you, share it with you. When I first saw you I already knew, There was something inside of you, Something I thought I'd never find, Angel of mine. You came into my life, sent from above, up above baby Better than a dream, such a perfect love You're such a perfect love And I'll adore you 'til the end of time Angel of mine . What you mean to me you'll never know. Deep inside I need to show, I look at you, looking at me, Now I know why they say the best things are free. Gonna love you 'til the end of time Angel of mine.

 

Vertaling

Oh engel, Toen ik je voor het eerst zag wist ik het al, dat er iets in je zat. Iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou vinden, Engel van mij. Ik kijk naar jou, kijkend naar mij, Nu weet ik waarom ze zeggen dat de beste dingen gratis zijn. Ik zal van je houden tot het einde der tijden, Engel van mij. What you mean to me you'll never know Deep inside I need to show Jij kwam in mijn leven, gezonden van boven, Beter dan een droom, zo'n perfecte liefde. En ik zal je aanbidden tot het einde der tijden, Engel van mij. Woah waoh, engel, yeah, oh Niets betekent meer voor mij dan wat wij delen, Niemand in deze hele wereld kan ooit vergelijken. De manier waarop je gisteravond bewoog staat nog steeds in mijn gedachten, Engel, engel, van mij. Wat jij voor mij betekent zul je nooit weten. Diep van binnen moet ik het laten zien, Je kwam in mijn leven (mijn leven) gezonden van boven. Beter dan een droom, zo'n perfecte liefde, perfecte liefde. En ik zal je aanbidden tot het einde der tijden Engel, engel, van mij, van mij Engel, o engel, engel. Ik wist niet dat ik elk moment kon voelen Alsof het nieuw was. Elke ademtocht die ik neem of gelofte die ik maak Ik wil het met je delen, deel het met je. Toen ik je voor het eerst zag wist ik het al, dat er iets in je zat, Iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou vinden, Engel van mij. Jij kwam in mijn leven, gezonden van boven, van een baby van boven Beter dan een droom, zo'n perfecte liefde Je bent zo'n perfecte liefde En ik zal je aanbidden tot het einde der tijden Engel van mij. Wat jij voor mij betekent zul je nooit weten. Diep van binnen moet ik het je laten zien, Ik kijk naar jou, kijkend naar mij, Nu weet ik waarom ze zeggen dat de beste dingen gratis zijn. Gonna love you 'till the end of time Engel van mij.