Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eternity x Songtekst: gemini

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eternity x - gemini ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gemini? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eternity x! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eternity x en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gemini .

Origineel

Two sides to every story, one mind split in two Changing our basic instinct Communication will break you through I want to see the other side Another place in another time yeah I wanna set your mind aflame Perfect order countless ways yeah Talk to me for I will talk with you The twins of Gemini fly high I will see, I will see you through I will help you, I will try Everything, I want more Never happy with just one There's two sides to every story Every reason, everyone Persuasion, I can change your mind Anywhere, anytime yeah Look into my eyes again Mirrors of common sense yeah Talk with me for I will talk with you The twins of Gemini fly high I will see, I will see you through I will help you Lord I will try

 

Vertaling

Twee kanten aan elk verhaal, één geest in tweeën gesplitst Veranderen van ons basis instinct Communicatie zal je doorbreken Ik wil de andere kant zien Een andere plaats in een andere tijd ja Ik wil je geest in vuur en vlam zetten Perfecte volgorde ontelbare manieren yeah Praat met me want ik zal met je praten De tweeling van Gemini vliegen hoog Ik zal zien, ik zal je doorzien Ik zal je helpen, ik zal het proberen Alles, ik wil meer Nooit gelukkig met slechts één Er zijn twee kanten aan elk verhaal Elke reden, iedereen Overtuiging, ik kan je van gedachten doen veranderen Anywhere, anytime yeah Kijk nog eens in mijn ogen Spiegels van gezond verstand, ja Praat met mij want ik zal met jou praten De tweeling van Gemini vliegen hoog Ik zal zien, ik zal je doorzien ik zal je helpen Heer ik zal het proberen