Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: etta james Songtekst: do right woman do right man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: etta james - do right woman do right man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do right woman do right man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van etta james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van etta james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do right woman do right man .

Origineel

Take me to heart and I'll always love you And nobody can make me do wrong Take me for granted, leaving love unsure Makes will power weak and temptation strong A woman's only human You should understand She's not just a plaything She's flesh and blood just like her man If you want a do-right-all-day woman You've got to be a do-right-all-night man They say that it's a man's world Well you can improve that by me And as long as we're together baby Show some respect for me A woman's only human You should understand She's not just a plaything She's flesh and blood just like her man If you want a do-right-all-day woman You've got to be a do-right-all-night man

 

Vertaling

Neem me ter harte en ik zal altijd van je houden En niemand kan me iets misdoen Neem me voor lief, laat de liefde onzeker Maakt de wilskracht zwak en de verleiding sterk Een vrouw is ook maar een mens Je moet begrijpen Ze is niet zomaar een speeltje Ze is van vlees en bloed, net als haar man Als je een vrouw wilt die de hele dag goed is moet je een man zijn die de hele nacht doorgaat Ze zeggen dat het een mannenwereld is Wel, je kan dat verbeteren door mij En zolang we samen zijn schat Toon wat respect voor mij Een vrouw is ook maar een mens Je moet begrijpen Ze is niet zomaar een speeltje Ze is van vlees en bloed, net als haar man Als je een vrouw wilt die de hele dag goed is moet je een man zijn die de hele nacht doorgaat