Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: etta james Songtekst: i d rather go blind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: etta james - i d rather go blind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i d rather go blind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van etta james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van etta james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i d rather go blind .

Origineel

Something told me it was over When I saw you and her talking, Something deep down in my soul said, "cry girl"', When I saw you and that girl, walking out. Ooo I would rather, I would rather go blind boy, Than to see you, walk away from me child, and all Ooooo so you see, I love you so much That I don't want to watch you leave me baby, Most of all, I just don't, I just don't want to be free no Ooo I was just, I was just, I was just sitting here thinking Of your kiss and your warm embrace, yeah, When the reflection in the glass that I held to my lips, now baby, Revealed the tears that was on my face, yeah. Ooo and baby, baby, I would rather, I would rather be blind boy Than to see you walk away, see you walk away from me, yeah Ooo baby, baby, baby, I'd rather be blind now

 

Vertaling

Iets zei me dat het voorbij was Toen ik jou en haar zag praten, Iets diep in mijn ziel zei, "huil meisje" Toen ik jou en dat meisje zag weglopen. Ooo ik zou liever, ik zou liever blind worden jongen, dan jou te zien weglopen van mij kind, en alles Ooooo dus je ziet, ik hou zoveel van je Dat ik niet wil zien dat je me verlaat baby, Het meest van alles, ik wil gewoon niet, ik wil gewoon niet vrij zijn nee Ooo ik zat net, ik zat net, ik zat net hier te denken Aan je kus en je warme omhelzing, ja, Toen de reflectie in het glas dat ik tegen mijn lippen hield, nu baby, onthulde de tranen op mijn gezicht, yeah. Ooo en baby, baby, ik zou liever, ik zou liever blind zijn jongen than to see you walk away, see you walk away from me, yeah Ooo baby, baby, baby, Ik zou liever blind zijn nu