Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: etta james Songtekst: i worship the ground you walk on previously unreleased on album

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: etta james - i worship the ground you walk on previously unreleased on album ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i worship the ground you walk on previously unreleased on album? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van etta james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van etta james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i worship the ground you walk on previously unreleased on album .

Origineel

How can you leave me Darling, how can you go How can you grieve me When in your heart you know That I worship the ground you walk on Oh baby, Don't you walk on me How can you hurt me, hurt me After all we've been through Please don't desert me baby I'm begging you 'Cause I worship the ground you walk on Oh baby, don't you walk on me You're the only thing that makes my life, makes my life worth living Baby baby Baby can't you see I need you with me Yeah yeah yeah How can you hurt me After all we've been through Please don't desert me baby I'm begging you 'Cause I worship the ground you walk on Oh baby, don't you walk on me 'Cause I worship the ground you walk on Oh baby, don't you walk on me.

 

Vertaling

Hoe kun je me verlaten Lieveling, hoe kun je gaan Hoe kun je me verdriet doen Wanneer je in je hart weet Dat ik de grond aanbid waar jij op loopt Oh schat, loop niet over me heen Hoe kun je me pijn doen, me pijn doen After all we've been through Laat me alsjeblieft niet in de steek schat Ik smeek je Cause I worship the ground you walk on Oh baby, loop niet over me heen Jij bent het enige dat mijn leven, mijn leven de moeite waard maakt Schatje, schatje. Baby kan je niet zien dat ik je nodig heb Yeah yeah yeah How can you hurt me After all we've been through Laat me alsjeblieft niet in de steek baby Ik smeek je 'Cause I worship the ground you walk on Oh baby, loop niet over me heen 'Cause I worship the ground you walk on Oh baby, laat me niet in de steek.