Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: etta james Songtekst: sweet little angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: etta james - sweet little angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet little angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van etta james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van etta james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet little angel .

Origineel

I've got a sweet little angel I love the way she spread her wings Yes, got a sweet little angel I love the way she spread her wings Yes, when she spread her wings around me I get joy in everything Now if my baby quit me Well, I do believe I would die If my, my baby quit me Well, I do believe I would die Yes, if you don't love me little angel Please tell me the reason why You know, I asked my baby for a nickel And she gave me a twenty dollar bill Yes, I asked my baby for a nickel And she gave me a twenty dollar bill You know I asked her, let's go out and have a good time And she bought me a [unverified]

 

Vertaling

Ik heb een lieve kleine engel Ik hou van de manier waarop ze haar vleugels spreidt Ja, ik heb een lieve kleine engel Ik hou van de manier waarop ze haar vleugels spreidt Yes, when she spread her wings around me Ik krijg vreugde in alles Als mijn baby me zou verlaten Wel, ik geloof dat ik zou sterven Als mijn, mijn baby me zou verlaten Wel, ik geloof dat ik zou sterven Ja, als je niet van me houdt, engeltje Vertel me dan alsjeblieft de reden waarom Weet je, ik vroeg mijn schatje om een stuiver En ze gaf me een twintig dollar biljet Ja, ik vroeg mijn schatje om een stuiver En ze gaf me een twintig dollar biljet Weet je, ik vroeg haar, laten we uitgaan en een leuke tijd hebben En ze kocht een [ongecontroleerd] voor me