Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: etta james Songtekst: trust in me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: etta james - trust in me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trust in me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van etta james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van etta james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trust in me .

Origineel

[Verse 1] Trust in me in all you do Have the faith I have in you Love will see us through, if only you trust in me Why don't you, you trust me? [Verse 2] Come to me when things go wrong Cling to me daddy,woh yeah and I'll be strong We can get along, we can get along Oh if only you trust in me While there's a moon, a moon up high While there are birds, birds to fly While there is you, a you and I I can be sure that I love you....oh.... [Verse 3] Stand beside me, stand beside me all the while Come on daddy face the future, why don't you smile? Trust in me, and I'll be worthy of you ....oh yeah, yeah Why don't you trust in me in all you do? Have the faith that I... I have in you Oh And love will see us through If only you trust in me Yeah...Yeah Yeah Why don't you come to me When things go wrong, cling to me And woh, And I'll be strong We can get along, we can get along Oh, if only you trust in me.....

 

Vertaling

[Vers 1] Vertrouw op mij bij alles wat je doet Heb het vertrouwen dat ik in jou heb Liefde zal ons er doorheen slepen, als je maar op me vertrouwt Waarom vertrouw je me niet? [Vers 2] Come to me when things go wrong Klamp je aan me vast papa, woh ja en ik zal sterk zijn We can get along, we can get along Oh als je me maar vertrouwt While there's a moon, a moon up high While there are birds, birds to fly Terwijl jij er bent, een jij en ik Ik weet zeker dat ik van je hou....oh.... [Verse 3] Sta naast me, sta de hele tijd naast me Kom op papa zie de toekomst onder ogen, waarom lach je niet? Vertrouw op mij, en ik zal je waardig zijn ....oh yeah, yeah Waarom vertrouw je niet op mij in alles wat je doet? Heb het vertrouwen dat ik... Ik heb in jou Oh en liefde zal ons er doorheen slepen Als je maar op mij vertrouwt Yeah...Yeah Yeah Why don't you come to me Wanneer dingen verkeerd gaan, klamp je dan aan mij vast And woh, And I'll be strong We can get along, we can get along Oh, als je me maar vertrouwt.....