Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eurovision song contest Songtekst: love me back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eurovision song contest - love me back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eurovision song contest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eurovision song contest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me back .

Origineel

Oh, hey hey, baby love me back today Never ever sink my ship and sail away Oh, uh oh, baby dont shut me down Give me all the love I need and Ill be gone Im a lonely sailor, drinking the night away My ship is made from hope, shes searching for your bay But you dont care Hop up to my ship, baby Ill make you fly You love me and you know that baby, dont you lie Like me like I like you and say Na naninaninanina Oh, oh oh, we need a bit of rock n roll Baby dont you crush my soul and make me fall Oh, hey hey, baby love me back today Don't you ever sink my ship and sail away Hop up to my ship, baby Ill make you fly You love me and you know that baby, dont you lie Like me like I like you and say Na naninaninanina, na nananinaninananana na na Pirates, high seas, cautions, cannons and potions A sailors passion can always conquer the oceans Sing with me my children Hop up to my ship, baby Ill make you fly You love me and you know that baby, dont you lie Like me like I like you and say: na naninaninanina Na nananinaninananana na nana Na nanananananananana Na nanananananana Na nanananananananana Na nana

 

Vertaling

Oh, hey hey, baby hou vandaag van me terug Never ever sink my ship and sail away Oh, uh oh, baby don't shut me down Geef me alle liefde die ik nodig heb en ik ben weg Ik ben een eenzame zeeman, drink de hele nacht door Mijn schip is gemaakt van hoop, ze is op zoek naar jouw baai But you dont care Spring op mijn schip, baby ik zal je laten vliegen Je houdt van me en dat weet je schat, lieg niet Hou van me zoals ik van jou en zeg Na naninaninanina Oh, oh oh, we hebben een beetje rock n roll nodig Baby dont you crush my soul and make me fall Oh, hey hey, baby love me back today Laat je nooit mijn schip zinken en zeil weg Spring op mijn schip, baby ik laat je vliegen Je houdt van me en dat weet je schat, lieg niet Hou van me zoals ik van jou hou en zeg Na naninaninanina, na nananinaninananana na na Piraten, volle zee, voorzichtigheid, kanonnen en drankjes Een zeemans passie kan altijd de oceanen veroveren Zing met mij mijn kinderen Spring op mijn schip, baby ik zal je laten vliegen Je houdt van me en dat weet je schat, lieg niet Hou van me zoals ik van jou hou en zeg: na naninaninanina Na nanananinanananana na nana Na nananananananana Na nanananananana Na nanananananananana Na nana