Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eurythmics Songtekst: a cat with a tale

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eurythmics - a cat with a tale ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a cat with a tale? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eurythmics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eurythmics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a cat with a tale .

Origineel

Three thirty on a sick summer's day I round myself staring at a Newcastle bus stop A total stranger in a herringbone suit Asked me the time through his cigarette lighter Fifteen years later on a Wednesday night l round myself dreaming in a Manchester night-club A total stranger in a luminous tracksuit Gives me a kiss and he tastes of aluminium Then he's gone And in his place a cat with green eyes A cat with no tall at all Just a very sad expression on his race Mandarin quotes on a wrought iron gate I'm ringing the doorbell, but the petrol keeps leaking A total stranger in a cashmere coat Tells me politely, "Your wife is on fire" A family outing at the Gosforth Park Hotel The girl in the kitchen is working a job scheme l told my wife I'm sure I've seen her before She told me I kissed her al a Newcastle bus stop Then I was gone And in my place a cat with green eyes A cat with a tale to tell

 

Vertaling

Half vier op een zieke zomerdag Staar ik naar een bushalte in Newcastle. Een totale vreemdeling in een visgraat pak Vroeg me de tijd via zijn sigarettenaansteker Vijftien jaar later op een woensdagavond droomde ik in een nachtclub in Manchester Een totale vreemdeling in een lichtgevend trainingspak Geeft me een kus en hij smaakt naar aluminium Dan is hij weg En in zijn plaats een kat met groene ogen Een kat met helemaal geen lengte Alleen een zeer trieste uitdrukking op zijn ras Mandarijnse citaten op een smeedijzeren hek Ik bel aan, maar de benzine blijft lekken Een totale vreemdeling in een kasjmieren jas Vertelt me beleefd, "Je vrouw staat in brand" Een familie-uitje in het Gosforth Park Hotel Het meisje in de keuken werkt aan een banenplan. Ik zei tegen m'n vrouw dat ik haar vast eerder heb gezien. Ze vertelde me dat ik haar kuste bij een bushalte in Newcastle. Toen was ik weg En in mijn plaats kwam een kat met groene ogen Een kat met een verhaal te vertellen