Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eurythmics Songtekst: king of the hypocrites

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eurythmics - king of the hypocrites ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van king of the hypocrites? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eurythmics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eurythmics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals king of the hypocrites .

Origineel

You told me you are a Christian You told me you are pure You told me you would sacrifice every thing for sure! King of the hypocrites King of the hypocrites With a crown of lies Look me in the eyes You told me you were picked upon By all the kids at school You told me you were lonely And I thought you were so cool King the hypocrites King of the hypocrites With a crown of lies King of the hypocrites You can't look look me in the eyes It was seven years ago It took you seven years to see It took me seven years to believe That I was the one you need King of the hypocrites With a crown of lies King of the hypocrites Come on, look me in the eyes You told me you were a Christian You told me you were pure But I think you re so sick inside You're never gonna find a cure

 

Vertaling

Je vertelde me dat je een christen bent Je zei me dat je zuiver bent. Je zei me dat je alles zou opofferen voor de zekerheid! Koning der hypocrieten. Koning der hypocrieten Met een kroon van leugens Kijk me in de ogen Je vertelde me dat je gepest werd Door alle kinderen op school Je vertelde me dat je eenzaam was En ik dacht dat je zo cool was Koning der hypocrieten Koning van de hypocrieten Met een kroon van leugens Koning der hypocrieten Je kunt me niet in de ogen kijken Het is zeven jaar geleden. Het kostte je zeven jaar om het te zien Het kostte me zeven jaar om te geloven Dat ik degene was die je nodig had Koning van de hypocrieten Met een kroon van leugens Koning der hypocrieten Kom op, kijk me in de ogen Je vertelde me dat je een christen was Je zei me dat je zuiver was Maar ik denk dat je van binnen zo ziek bent Je zult nooit een remedie vinden